Labrador je zbunjeno mahao repom dok ga je vlasnica izbacila iz auta i pobjegla

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Ljubitelje životinja zasigurno će rastužiti snimka koja prikazuje vlasnicu kako uz cestu ostavlja svog ostarjelog psa
  • Labrador kasnije nazvan Henry nije ni slutio što mu se sprema, no njegova nesretna priča ipak je dobila sretan završetak
  • Vlasnica je kažnjena zbog ovog nedjela, a priča je postala viralna kako bi još jednom podsjetila vlasnika da su njihovi ljubimci jednakovrijedni i kad ostare

BEAUTY 5 pogrešaka koje možda radiš s kremom za lice

Jedan od razloga zašto psi čine tako dobre kućne ljubimce je njihova nepokolebljiva odanost, ali za naše četveronožne prijatelje to može biti blagoslov i prokletstvo. Posebno je dirljiva snimka koja se ovih dana proširila društvenim mrežama, a koja prikazuje labradora kojeg je njegov vlasnica napustila usred parka. Cijela ova scena odigrala se u blizini kanadskog grada Vancouvera, a zabilježena je na sigurnosnim kamerama.

Najdaniji prijatelj Zašto se psi tako jako vežu uz baš jednu, njima posebnu osobu

Snimka pokazuje kako je po izlasku iz automobila labrador veseo mahao repom nadajući se kako ga očekuje duga šetnja prirodom. No, nakon što ga je dovela do šume, njegova sad već bivša vlasnica se trkom vratila do automobila i napustila ga.

Srećom, pas je uskoro odveden u obližnje sklonište za napuštene životinje, a snimka ovog razočaravajućeg čina postavljena je na društvene mreže kako bi se ustanovilo tko je zapravo njegova vlasnica. Upravo zahvaljujući njima ona je locirana te joj je izrečena kazna zbog okrutnog ponašanja prema životinjama.

 

Life&style Oprez! Jedna biljka posebno je opasna za pse, imaš li ju u svojoj okućnici?

Ova priča ipak je dobila sretan završetak za ovog četveronožnog ljubimca nazvanog Henry, budući da je skrb o njemu preuzela druga obitelj. Naime, njegova prijašnja vlasnica odlučila ga se 'riješiti' budući da je ostario, a njegova nova obitelj ima dugogodišnje iskustvo u brizi o starim labradorima te razumiju sve njegove medicinske potrebe i spremni su voditi brigu o njima. "Ne možemo zamisliti bolji dom za njega. Čestitamo, Henry, čekaju te sretni dani", istaknuto je u opisu fotografije koja prikazuje psa u svom novom domu.

Navedeni događaj postao je viralan upravo kako bi poslužio kao dobro upozorenje za sve one koji se namjeravaju odlučiti na isti čin te kao zamolba da se prema kućnim ljubimcima valja odnositi s pažnjom i kada ostare te nisu u naponu snage.

Posjeti Miss7.24sata.hr