Koji pas najbolje odgovara tvom horoskopskom znaku

Thinkstock / Spencer Davies
Želiš nabaviti psa? Kod izbora ti može pomoći tvoj horoskopski znak. Otkrit ćemo ti koji pasmina je idealna za tvoj zvjezdani znak
Vidi originalni članak

Sanjaš o vjernom četveronožnom pratitelju? Ako rado šećeš po svježem zraku i misiš da ćeš imati dovoljno vremena da mu se posvetiš, samo naprijed. Jer pas je idealnan prijatelj, no i velika obaveza. Međutim, kod izbora pasmine nemoj razmišljati samo o izgledu. Pas mora odgovarati tvom načinu života – točno tako kao što i ti moraš odgovarati svom psu. Informiraj se unaprijed o karakteristikama određenih pasmina, kako bi kasnije bili idealan tim. Osim toga, zvjezdoznalci preporučuju da pogledaš i koja pasmina savršeno odgovara tvom horoskopskom znaku…

Vodenjak 

Osobe rođene u znaku Vodenjaka su neovisne, ali i strastvene, zaigrane i znatiželjne. Savršeni pseći partner treba biti također takve naravi. Zahvalan bi bio irski plavi terijer. Ta je pasmina srednje veličine, vrlo inteligentna i nježna. Pošto se ti psi ne linjaju, idealni su za obitelju u kojima su alergičari.

Ribe 

Što se tiče Riba, uglavnom su umjetnički nastrojene, suosjećajne te intuitivne. Idealna pasmina za ribe je perzijski hrt. Ovaj orijentalni pas je brz, izdržljiv te ima ponosno držanje. Također je vrlo ugodan pratitelj. 

Ovan 

Osobe rođene u znaku Ovna su rođeni vođe, optimistične su i hrabre. Doberman je idealan izbor, ali i „branitelj“ po potrebi. Tko može voditi tog psa, ima pažljivog i impozantnog partnera na svojoj strani. 

 

PSI SU ZAKON! Ovo je 8 trenutno najskupljih pasmina pasa na svijetu

Bik 

Osobe rođene u znaku Bika su pouzdane, ljubazne, odgovorne i vole stabilnost. Tibetanski terijer – pasmina koja voli društvo i slijepo prati vlasnika – idealna je odluka. Vjerni i poslušni psi ujedno su i zaigrani i pitomi te su pouzdani pratitelji u gradu, ali i na selu. 

Blizanci 

Bliznaci su prilagodljivi, ljubazni i znatiželjni. Osim toga, natprosječno su aktivni ljudi te trebaju sličnog psa. Haski je idealni pratitelj. Nekoliko sati dnevno trčanja i duševna pratnja kod ove su pasmine obaveza. 

Rak 

Osobe rođene u znaku Raka su osjećajne i često slijede svoje emocije. One osjećaju i druge osobe i razumiju ih. Za njih je idealan pas pit bull. Premda tu pasminu prati loš glas, zapravo pit bull treba pravog vođu te su to vrlo pouzdani psi. 

ZANIMLJIVO Stručnjakinja objašnjava zašto nikad ne treba psa tapšati po glavi

Lav 

Osobe rođene u znaku Lava slove kao zabavne i sposobne. Savršeni pas za njih je mops. Ta je pasmina vrlo prilagodljiva i voli usrećiti vlasnika. To im uspijeva prvenstveno zaigranošću i radošću. 

Djevica 

Djevice su pravi majstori planiranja. Rade rado i puno te su vrlo organizirane. Odgovara im pas koji ne remeti taj njihov red i prilagođava se svakodnevici. Engleski buldog je idealan za njih. Po potrebi je temperamentan, ali nema ni ništa protiv da provede lijeno poslijepodne. 

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage su kooperativne, vole prirodu te su nadasve iskrene. Savršeno se nadopunjuju sa psom koji voli dugačke izlete te ima iskreno srce te volju za zajedništvom. Jack russel terijer idealan je za njih -satima može tumarati livadama i šumama te voli igru i zabavu. 

 

ZANIMLJIVO Ovo su 3 najpopularnije pasmine pasa na Instagramu

Škorpion 

Rođeni u znaku Škorpiona vole se nametnuti i vole voditi. Idealna pasmina za njih je bradati škotski ovčar. To je inteligentan pas, prijateljski nastrojen i poslušan.

Strijelac 

Osobe rođene u znaku Strijelca su željne pustolovina, znatiželjne te darežljive. Zlatni retriever je za Strijelce idealan pas – ima sve karakteristike vlasnika.  

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca su odgovorne, samouvjerene te žele biti neovisne. Odličan pratitelj im je pasmina shiba inu. Ova japanska pasmina je vrlo slična vuku te se slično i ponaša – i shiba voli neovisnost i ima vlastitu glavu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr