Life&style

Ovo su 3 najpopularnije pasmine pasa na Instagramu

Prema hashtagovima koji se koriste za označavanje fotografija, nakon pregleda milijun postova otkriveno je koji su psi zvijezde Instagrama

Izvanredne vijesti! Imamo konačan popis najpopularnijih pasmina pasa na Instagramu - prema hashtagovima koji se koriste za označavanje fotografija Za potrebe istraživanja tržišta je jedna britanski tvrtka pročešljala doslovno milijune postova posvećenih našim krznenim četveronožnim  prijateljima…

Dakle, koji je pas završio na vrhu liste? To je francuski buldog! Pa, zapravo i nije baš toliko veliko iznenađenje. Kombinacija „stisnutog“ lica i velikih ušiju čini ih božanstveno fotogeničnima. 

Na drugom mjestu je mops, što ima smisla, jer je sličan francuskom buldogu. Treće mjesto je pomalo iznenađujuće – malena i pomalo zastrašujuća čivava. Broj četiri, engleski buldog, je povratak trendu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes, that's my bum, and yes it's the cutest of them all.🐾🌺 @jmarcoz

A post shared by For the🖤 of FRENCHIES (@pawsomefrenchies) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m not photogenic... Stooop taking pics of meee huuman 😂😂 . FOLLOW @mustpugs . Credit @princereefer

A post shared by Must Pugs (@mustpugs) on

Peto i šesto mjesto, labrador retriver i zlatni retriever, ne iznenađuju previše. Zlatni retriever je godinama bio favorit vojske fanova. Sedmo mjesto zauzeo je sibirski haski. Na osmom mjestu je pak minijaturni jazavčar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

brother sister play date and what a night for it ☀️

A post shared by Brenna Roband (@fotosbybren) on

Broj devet je pomeranac, a broj 10 je jorkširski terijer. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0