Pogledaj detalje kuće u kojoj je živjela Meghan Markle prije nego što je upoznala princa Harryja

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Nekadašnji američki dom Vojvotkinje od Sussexa u kojem je živjela s bivšim suprugom Trevorom Engelsom stavljen je na prodaju
  • Nije riječ o luksuznoj vili u Los Angelesu već o četverosobnoj kući u rezidencijalnoj četvrti čija cijena za američke prilike iznosi prihvatljivih 11 milijuna kuna
  • Izvori bliski Vojvotkinji prenose kako ona razmišlja o kupovini nekretnine u Los Angelesu kako bi bila bliže majci, a podalje od britanske javnosti koja je izlaže pritisku

Prije nego što je postala britanskom princezom koja živi u dvorcu, Meghan Markle je bila obična američka djevojka iz susjedstva. I to doslovno ako je suditi prema fotografijama njezine kuće u Los Angelesu u kojoj je živjela s tadašnjim suprugom Trevorom Engelsom u razdoblju od 2011. do 2013. godine. Njihov nekadašnji dom smješten je u rezidencijalnoj četvrti Hancock Park koja je poznata po kućama u kolonijalnom stilu.

Beauty Stigla je nova Maybelline maskara, u novoj recenziji radimo dvostruki test! Naši dojmovi...

Nekadašnje ljubavno gnijezdo

Premda se nalazi u neposrednoj blizini Hollywooda, ovu četvrt krase relativno niske cijene nekretnina u odnosu na ostale razvikane dijelove L.A.- a. Tko se i ovaj nekadašnja rezidencija bračnog para Engels našla na tržištu nekretnina sa za američke prilike vrlo pristupačnom cijenom od samo 1,8 milijuna dolara. Pretpostavljamo da je cijenu malo podigla i činjenica da je ovdje živjela današnja vojvotkinja od Sussexa, jedna od najpoznatijih žena svijeta?

Tradicionalna američka kuća

Kuća rađena u kolonijalnom stilu prostire se na 210 četvornih metara, a unatoč tradicionalnom vanjskom izgled unutrašnjost je u potpunosti moderno uređena. Sastoji se od četiri spavaće sobe, tri kupaonice i otvorenog koncept prizemlja koji povezuje dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom. Donja etaža je u potpunosti obložena drvenim podnim oblogama koje daju dozu rustikalnosti i topline u interijer u kojem prevladavaju svijetli tonovi i jednostavan moderni dizajn.

 

Life&style Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade!

Kuhinja je opremljena aparatima od nehrđajućeg čelika, a krase je i mramorni pult te maleni prostor za doručak. Sve spavaće sobe se nalaze na drugom katu i dolaze s vlastitim kupaonicama, a posebno je raskošno uređena kupaonica u glavnoj sobi koju krasi pod u obliku mozaika. Sa stražnje strane kuće se nalazi malena natkrivena terasa s koje se pruža pogled na stražnje dvorište.

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

Želja za povratkom u rodni grad

Meghan trenutačno sa suprugom princem Harryjem i malenim sinom Archiejem živi u Frogmore Cottegu, a zanimljivo je napomenuti kako je samo renovacija njezinog britanskog doma iznosila 3,6 milijuna dolara, što je dvostruko više od prodajne cijene njezinog nekadašnjeg američkog doma. Vojvotkinja od Sussexa je odrasla u Los Angelesu, a prema nekim izvorima bliskim kraljevskoj obitelji u njega bih se voljela i vratiti. Naime, vjeruje se kako sa suprugom namjerava kupiti kuću u okolici L.A.-a kako bi bila bliže svojoj majci Doriji, ali i kako bi se odmaknula od britanske javnost i medija koji joj stvaraju sve više pritiska. Nekadašnji dom joj je još uvijek na tržištu te vjerujemo kako bi njezini nekadašnji susjedi spremno dočekali da im se u kući niz ulicu doseli jedna princeza.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr