Josipa pokušala Savršenom skinuti kupaće, priznala i da se zaljubila, ali djevojke joj zamjeraju takve geste

RTL
Vidi originalni članak
  • Nakon što se Polina vratila u show 'Gospodin Savršeni' u vili ponovno vlada napetost
  • Toni je pokušao oraspoložiti djevojke pozivom na zanimljiv grupni spoj, koji se djevojkama jako svidio
  • Dok su se opuštali uz bazen i roštiljali, Josipa je iskoristila i priliku te mu pokušala skinuti kupaće 

Gospodin Savršeni odlučio je djevojke razveseliti druženjem na grupnom spoju i ispeći im roštilj. Polina, Maria, Josipa, Danijela, Stankica i Amra pozvane su na spoj, a Toni je podijelio djevojke tako da jedna pomogne njemu, a ostale da naprave salatu i pića. Josipa je odmah iskoristila priliku i odlučila pomagati Toniju.

Life&style Polina se predomislila i vratila u show: "Pogriješila sam što nisam dala priliku da iz ovog nastane nešto više"

"Prešle su odmah na salate i koktele, a ja sam si uzela glavno jelo", rekla je Josipa. Josipa je Toniju priznala i da se zaljubila, no on joj je odgovorio kako jojtakve osjećaje još ne uzvraća zbog čega se osjećala nelagoda. "Stvarno se osjećam opušteno u njezinu društvu, a radim na tome da se i ona osjeća opušteno u mom društvu", rekao je Toni. Josipa je tijekom druženja Toniju čak pokušala skinuti kupaće, što su joj druge djevojke zamjerile rekavši da je prenapadna.

Nakon roštilja djevojke i Toni zabavljali su se uz bazen, a Amra i Toni razmijenili su nekoliko zagrljaja pred ostalima djevojkama. "Mi otpočetka uspijevamo razvijati naš odnos, čak i kad su druge cure tu", rekao je Toni i pronašao vremena da porazgovara s Amrom nasamo. "U zadnje vrijeme se družimo na grupnim spojevima, nisam imao vremena od toga Brača, a i to je bilo kratko... Želim ti reći da je s moje strane sve isto", rekao je Toni Amri. "Amra je jedna od djevojaka s kojom mi razvoj ovih odnosa i osjećaja ide najprirodnije. Nekako se osjećam kao da nema kamera i da bi se naš odnos razvijao isto da smo se upoznali u vanjskom svijetu", zaključio je Toni rekavši dobiva iskrenu emociju. 

Je li Karolina nova miljenica Savršenog? Otkrila je kako želi da "njihov poljubac bude zadnji"

Za drugi dio spoja Toni je pripremio nogomet, no nešto neobičniji od klasičnog, naime, djevojke su igrale odjevene u velike balone. Vratile su se u vilu jako sretne uz komentare kako im je ovo bio najzabavniji dan i najbolji grupni spoj dosad. Karolina se iznenadila što je Amra dobila ružu jer je očekivala da će ona uskoro biti izbačena iz showa. "Otkad su imali taj spoj u stanu, taj film i ljubljenje, kao da je Toni nije previše primjećivao, što mu je ona više puta rekla", začuđeno je komentirala Karolina.

Life&style Romantična večera Tonija i Danijele završila poljupcem: "Nisam očekivao takvu strast, nadmašili smo sve dosad!"
 

Posjeti Miss7.24sata.hr