JLo i Ben Affleck konačno su odabrali gdje će sviti gnijezdo. Puno mramora i kristala...

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Izgleda da su Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno pronašli dom za sebe
  • Odlučili su se za vilu u Los Angelesu, a navodno su je platili 60 milijuna dolara (skoro 423 milijuna kuna) 
  • Vila u srcu Beverly Hillsa ima sedam spavaćih soba, vanjski bazen i garažu za osam automobila…

Jennifer Lopez i Ben Affleck poduzimaju sljedeći korak u svojoj vezi, i to golemi! Dakle, 60 milijuna dolara za zajedničko spektakularno zdanje od 2700 kvadratnih metara... Novi dom JLo i Bena nalazi se u raskošnoj četvrti u Los Angelesu, a vila je nekada pripadala glumcu Dannyju DeVitu i njegovoj supruzi Rheai Perlman, a od 2018. australskom milijarderu i bivšem zaručniku Mariah Carey, Jamesu Packeru. 

Imanje je zapravo kompleks s nekoliko objekata, odnosno glavne vile i dvije kuće za goste. Glavna zgrada ima sedam spavaćih soba, garažu za osam automobila, kozmetički salon do kojeg se dolazi privatnim liftom iz glavnog apartmana, veliki vanjski bazen, sobu za cigare, vinski podrum i kino dvoranu. Kuhinja je cijela od mramora s dva velika „otoka“ i štednjakom LaCornue.

Na Netflix stiže dokumentarac o J. Lo: Nepoznati detalji iz privatnog života i karijere latino dive

Ovo je najskuplja nekretnina koju su ove zvijezde ikada kupile 

J. Lo, rođena u Bronxu, posjeduje stan vrijedan 20 milijuna američkih dolara u New Yorku i vilu u području Hamptonsa. Pjevačica je tek prije nekoliko godina kupila kuću u četvrti Encino u Los Angelesu, a nedugo prije toga kupila je svoju sadašnju vilu na Bel-Airu vrijednu 28 milijuna američkih dolara od glumice Sele Ward. Lopez je 2017. prodala kuću u Hidden Hillsu u Kaliforniji, koju je dijelila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem i njihovim blizancima Maxom i Emme i to za 10 milijuna dolara. Marc Anthony je 2015. godine, nakon što su se razišli, najavio prodaju njihove nekretnine na Long Islandu u New Yorku za 12 milijuna dolara, ali je za nju dobio samo 9 milijuna dolara.

Stars 5 strogih pravila kojih se svi muškarci Jennifer Lopez moraju držati u vezi

Affleck, rođen u Berkeleyju, trenutačno ima vilu od 19 milijuna američkih dolara u području Pacific Palisadesa u Kaliforniji. Glumac također posjeduje imanje u Georgiji. Garner je 2019. prodala njihovu bračnu kuću u Palisadesu za 32 milijuna dolara frontmenu grupe Maroon 5, Adamu Levineu i njegovoj supruzi, modelu Behati Prinsloo. Gotovo su udvostručili vrijednost nekretnine nakon što su je 2009. kupili od holivudskog producenta Briana Graziera za 17,5 milijuna američkih dolara.

Posjeti Miss7.24sata.hr