Jennifer Lopez napokon je prodala svoju vilu s Bel Aira koju okružuje jedan od najljepših vrtova koje smo vidjeli

Carolwood Estates Foto: Carolwood Estates
Vidi originalni članak
  • J.Lo je napokon uspjela prodati veličanstveno imanje u Bel Airu, iako po značajno manjoj cijeni od one koju je tražila
  • Vila od 1000 kvadrata dolazi s kućom za goste, privatnim jezerom, pješčanom plažom, šarmantnim amfiteatrom za koncerte i jednim od najljepših vrtova koje smo ikada vidjeli
  • Iako ne možemo naći zamjerku u uređenju interijera kojim dominiraju klasični i moderni dizajn, drvo te topli i svjetli zemljani tonovi, potpuno nas je očarao vanjski dio koji uistinu izgleda kao pravi raj

Svega nekoliko mjeseci nakon što je sa suprugom Benom Affleckom kupila raskošnu vilu u Los Angelesu, Jennifer Lopez napokon je uspjela prodati svoju kuću u Bel Airu, iako po značajno manjoj cijeni od one koju je tražila. Naime, imanje od 3,5 hektara s privatnim jezerom, pješčanom plažom i prekrasnim vrtom u veljači je oglasila za prodaju, tražeći za njega 42,5 milijuna dolara, a kupac koji je želio ostati anoniman na kraju je za njega izdvojio nešto manje od 34 milijuna dolara.

J.Lo je na njemu svakako zaradila budući da ga je 2016. kupila od glumice Sele Ward i njezinog supruga, poduzetnika Howarda Shermana, za 28 milijuna dolara, a iako su u pitanju za nas obične ljude vrtoglavi i nedostižni iznosi, moramo priznati da je ova vila toliko veličanstvena da doista vrijedi svakog novčića. 

Moda Jennifer Lopez dizajnirala je kolekciju donjeg rublja. I ona i rublje izgledaju senzacionalno!

Uz samu vilu od 1000 kvadrata s devet spavaćih soba, sobama za masažu, teretanom i kinom, na imanju se nalazi i kuća za goste, prekrasan infinity bazen, vrt s organskim povrćem, šarmantni paviljon za koncerte i zabavu te prostor za opuštanje s kaminom na otvorenom.

Iako ne možemo naći zamjerku u uređenju interijera kojim dominiraju klasični i moderni dizajn, drvo te topli i svjetli zemljani tonovi, potpuno nas je očarao vanjski dio koji uistinu izgleda kao pravi raj. Već smo spomenuli da vili pripadaju privatno jezero i pješčana plaža, a vrt koji okružuje vilu i terase jedan je od najljepših koje smo ikada vidjeli. 

Zelenila i egzotičnih biljaka ima toliko da podsjeća na prašumu, a vila djeluje kao da je utopljena u njega. Na njega gleda gotovo svaka prostorija, a velike staklene stijene na divan ga način 'uvlače' u sam interijer. Upravo nam je dnevni boravak s kaminom u kojem je smješten i klavir najljepši dio cijele priče, budući da se iz njega izlazi na ogromnu terasu iliti pravu zelenu oazu, nedaleko koje je smješten amfiteatar za koncerte s čak 100 sjedećih mjesta. 

Daleko od toga da nam se ne sviđa novo ljubavno gnijezdo Jennifer i Bena, ali ovo je imanje toliko posebno i prekrasno da bi nam, da je kojim slučajem naše, bilo jako teško oprostiti se od njega. A koliko će se dugo u njemu zadržati novi vlasnik koji se, kako je komentirala agencija, u njega zaljubio na prvi pogled, kao i uvijek će pokazati vrijeme. 

Life&style Vilu koju su J.Lo i Ben Affleck konačno odabrali za svoj dom teško je opisati riječima, jednostavno čarobno

Posjeti Miss7.24sata.hr