Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su kuću, kako izgleda njihovo ljubavo gnjezdašce?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Jennifer Lopez i Ben Affleck navodno su spremi za sljedeći veliki korak, zajednički život jer čini se da je veza snažnija no ikad
  • Par je navodno kupio ogromno imanje na luksuznom Bel Airu na koje bi se mogli useliti oni i njihove obitelji
  • Vila klasične europske arhitekture s modernim elementima ima 10 spavaćih soba i čak 17 kupaonica

Jennifer Lopez i Ben Affleck proveli su posljednju godinu obnavljajući svoju romansu i sada žele svoju vezu podići na sljedeću razinu. Jennifer i Ben, zvani Bennifer, bili su "it par" početkom 2000-ih. Trebali su se vjenčati 2005. godine, no vjenčanje su odgodili, a na kraju i otkazali. Par se ponovno spoji u travnju 2021. i jači su nego ikad.

Stars Jennifer Lopez prisjetila se teških početaka i trenutka koji je sve promijenio: "Bilo je kao u bajci"

Oboje su u međuvremenu dobili djecu s drugim partnerima, Jennifer dijeli blizance Emme i Maxa s pjevačem Marcom Anthonyjem, a Ben ima Violet, Samuela i Seraphinu Rose s glumicom Jennifer Garner. Ali otkad su ponovno zajedno, veza je postala snažna i sada su spremni za sljedeći, prirodan korak. Hollywoodski par navodno je potrošio oko 50 milijuna dolara na ogromno imanje u Los Angelesu na koje bi se mogli useliti ne samo oni nego ima mjesta i njihove obitelji, djecu koja će stalno živjeti s njima ili dolaziti u posjete.

Ovo moraš vidjeti! Zaviri u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchnera u Los Angelesu

Moćni par odlučio je kupiti kuću zajedno, pa su trenutno u pregovorima o kupnji vile u Bel Airu, poznatoj četvrti za bogate i slavne u Los Angelesu u Kaliforniji. Imanje je prethodno bilo u vlasništvu teksaškog milijardera Todda Lemkina koji ga je želio prodati za 65 milijuna dolara. Točan iznos koji je par izdvojio za imanje tek treba biti otkriven, ali izvori tvrde da je bio unutar raspona od 50 milijuna dolara.

Vila na tri etaže izvorno je izgrađena 1936. godine, a prostire se na 1800 četvornih metara. Kuća se ponosi s 10 spavaćih soba i 17 kupaonica, a tema je klasična europska arhitektura pomiješana sa stilskim modernim elementima. Imanje uključuje vlastito privatno kućno kino, teretanu, više kuhinja, masivnu kadu za dvije osobe, te bazen u dvorištu i jacuzzi.

Stars Jennifer Lopez se jako naljutila na Afflecka jer je otkrio neugodne detalje o propalom braku

Za zabavu, par će se moći opustiti u kinodvorani, uživati ​​u prostoriji za medije/zabavu ili vinskom podrumu, u teretani i provoditi vrijeme sa svojom djecom u jednoj od četiri kuhinje na imanju. Glavna spavaća soba dolazi s dvostrukim ormarima u stilu izložbenog prostora i mramornom kadom. Imanje je jako dobro skriveno od znatiželjnih očiju obožavatelja ili paparazza uz mnoštvo stabala, a jedan od aspekata vrijedan spomena je bujna, njegovana površina.

Budući da se radi o Los Angelesu, tu su i bazen, ložišta, prostori za odmor. Izvrsni tereni uključuju veliki glavni travnjak s bazenom i iznimno lijepe vrtove s prekrasnim pogledom na golf igralište i grad.

Posjeti Miss7.24sata.hr