Jedan od omiljenih filova iz 90-ih, Hocus Pocus, sad je pretvoren u društvenu igru - i sjajna je!

Amazon
Vidi originalni članak
  • Film Hocus Pocus mnogima je obilježio djetinjstvo i postao jedan od dražih filmova 
  • Obiteljski film s elementima fantastike prvi se put se prikazao 1993. godine, a priča prati spašavanje djece od vještica koje su se vratile nakon 300 godina
  • Sada je predstavljena društvena igra napravljena po filmu, a može se kupiti na Amazonu po cijeni od oko 120 kuna

Noć vještica, odnosno slavni Halloween tek je za nešto više od dva mjeseca, a pravi ljubitelji tog praznika polako već počinju s pripremama. Ako si i ti fan, onda si sigurno u djetinjstvu voljela film Hocus Pocus iz 1993. godine. U ovom popularnom obiteljskom filmu radnja se vrti oko toga da su prije 300 godina tri vještice osuđene na smrt u Salemu. No, one se vraćaju, a troje lokalne djece - Max, Allison i Dani moraju spasiti djecu od vještica Sarah koju glumi Sarah Jessica Parker i Mary koju je utjelovila Kathy Najimy, a predvodi ih opasna Winifred čija je uloga dodijeljena Bette Midler.

Ako si i sama voljela ovaj film, onda će te ova vijest razveseliti. Naime, izašla je društvena igra koja je napravljena prema ovom popularnom filmu, a za nju je zaslužan poznati brend Ravensburger kojeg inače znamo po najboljim puzzlama.

Cilj igre je da zaštitiš djecu iz Salema te spriječiš sestre Sanderson da završe izradu zlog napitka prije izlaska sunca. U pomoć će ti priskočiti i crna mačka Binx, u koju je prije 300 godine pretvoren dječak. Dok ti on pomaže, Sarah, Mary i Winfried će ti pokušati onemogućiti misiju. Neki od trikova koje ćeš moći korisiti su spaljivanje Kiše smrti te će ti pomoć pružiti i Winfriedin bivši dečko Billy Butcherson. 

Life&style Super vijest! Zagreb Film svima poklanja sve epizode omiljenog crtića iz djetinjstva ''Mali leteći medvjedi''

Igra se može kupiti na Amazonu po cijeni od 19,99 dolara, odnosno oko 130 kuna, a u njoj će zasigurno uživati sva djeca ali i starije generacije.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr