Jako se radujemo otvaranju prozorčića na adventskim kalendarima, a ovo su oni najslađi ove godine

Instagram @bigmac.thegoodboy
Vidi originalni članak
  • U danima našeg odrastanja, teško da se mogla pronaći bilo koja druga vrsta adventskih kalendara izuzev onih s čokoladicama
  • Danas se pak mogu pronaći beauty adventski kalendari, oni s omiljenim alkoholnim pićima, gumenim patkicama, raznim igračkama pa čak i onima za odrasle
  • Nama su oni dobri stari čokoladni i dalje posebno dragi, a na internetu smo pronašli ovogodišnje favorite

Kada smo bili djeca, jedan od omiljenih rituala vezanih uz Božić nam je bio otvaranje prozorčića na adventskim kalendarima ususret najdražem blagdanu u godini. Iako su tek oni najdiscipliniraniji posljednji prozorčić otvorili na Badnjak, veselje koje su adventski kalendari u nama izazivali bio je nemjerljivo bez obzira na to koliko bismo čokoladice brzo ili sporo pojeli.

PROMO Catrice i essence adventski kalendari odličan su poklon za nadolazeće blagdane

Kako je društvo galopiralo kroz kapitalizam, adventski su kalendari kroz posljednjih desetak godina postajali sve raznovrsniji pa su uz one brenda Lego, brojne beauty adventske kalendare, one s omiljenim alkoholnim pićima, gumenim patkicama, raznim igračkama pa čak i onima za odrasle oni dobri stari čokoladni nekako pali u drugi plan. 

Daleko od toga da nam nije užitak sa svakim danom ususret Božiću pronaći neku novu beauty poslasticu, ali oni klasični s omiljenim slatkišima i dalje su nam među najdražima. Ipak je čokolada dobro poznata po tome što se njezinom konzumacijom oslobađa dopamin zbog čega se osjećamo bolje, a k tome i stimulira proizvodnju serotonina koji je prirodni antidepresiv pa na svakodnevno uživanje u najdražoj slastici na cijelom svijetu komotno možemo gledati i kao na rad na vlastitom zadovoljstvu. 

Life&style Otkrili smo da postoje Kinder Schoko-Bons Crispy, ali do njih nije nimalo lako doći

Prvi adventski kalendari već su počeli pristizati u dućane, a mi smo na internetu pronašli ovogodišnje najukusnije favorite kojima jedva čekamo zasladiti adventske dane.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr