Beauty

Catrice i essence adventski kalendari odličan su poklon za nadolazeće blagdane

Tik tak, tik tak... Sezona darivanja se bliži. Kako možete još više pojačati iščekivanje? Predlažemo beauty adventski kalendar!

Radost svijeta: CATRICE adventski kalendar DIY 2022

Medenjaci, miris cimeta, kuhano vino i pečeni bademi na božićnim sajmovima, blagdansko raspoloženje... svake godine ispuni srce radošću. Kako bi se povećao osjećaj iščekivanja i skratilo vrijeme čekanja na sezonu darivanja, stiže popularni CATRICE adventski kalendar DIY.

 | Autor: Radost svijeta: CATRICE adventski kalendar DIY 2022 - 369,90 kn

Kalendar dolazi u šest različitih verzija. Nisu samo 24 beauty iznenađenja koja će uveseljavati svaki dan u predbožićno vrijeme, već i vrijednost proizvoda koja je preko 100 eura! To su trendi proizvodi u originalnim veličinama iz CATRICE standardne ponude. Adventski kalendar DIY dolazi s 24 prekrasno dizajnirane papirnate vrećice i odgovarajućim naljepnicama kako biste sastavili prekrasan adventski kalendar za sebe ili svoju najdražu osobu.

Pjenušavo božićno odbrojavanje s essence limitiranim adventskim beauty kalendarom!

Sve blista, miris božićnih kolačića i punča je u zraku, kontemplativni trenuci su na vidiku – najljepše doba godine je tu! I postoji jedna stvar koja božićnu sezonu čini još boljom: potpuno ispunjen adventski kalendar koji stvara iščekivanje sezone darivanja. Uz limitirano izdanje essence adventskog kalendara HAPPY HOLIDAYS, ovisnice o ljepoti čeka prava poslastica jer se iza svakih od 24 vrata krije po jedno svjetlucavo iznenađenje.

 | Autor: essence adventski kalendar HAPPY HOLIDAYS - 229,90 kn

Naravno, točan sadržaj je još uvijek tajna, ali reći ćemo vam ovoliko: sretni trenuci su zagarantirani s ovim proizvodima! Malo zavirivanja za sve one koji više ne mogu podnijeti neizvjesnost: skriveni iza vrata, između ostalog, kriju se njegujući proizvodi poput hidratantnog prozirnog ruža za usne, noćne maske za usne ili zlatnih flastera za oči u obliku zvijezde. Svjetlucavi božićni highlighter, kist za blendanje i zimski lak za nokte u mini formatu također osiguravaju ekskluzivne make-up lookove. Matirajući papirići za kontrolu ulja savršeni su za božićni domjenak, uklanjaju neželjeni sjaj s lica u tren oka. I to nije to: essence adventski kalendar ima mnogo više za ponuditi!

Photo: None