Izišao je novi trailer za oproštajnu sezonu Henryja Cavilla kao 'Witchera', fanovi će ga teško prežaliti

Netflix Treća sezona serije 'Vještac'
Vidi originalni članak
  • Otkako se pojavila na Netflixu 2019. godine, serija 'Vještac' odmah je privikla pažnju i vrlo brzo je postala veliki hit 
  • Na sreću, uskoro ćemo gledati 3. sezonu serije, a nažalost, to je sezona u kojoj će se glavni glumac Henry Cavill oprostiti od uloge Geralta od Rivije 
  • Sudeći prema novom traileru, čini se kako će rastanak od (neprežaljenog) Cavilla biti čaroban te prepun akcije
  • Pročitaj više: Evo kako će Liam Hemsworth izgledati kao Witcher umjesto Henryja Cavilla, mnogi nisu presretni

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu serije 'Vještac' (The Witcher) u kojoj glumi Henry Cavill kao ubojica čudovišta Geralt od Rivije. Prvi dio od pet epizoda bit će globalno objavljen 29. lipnja, a drugi dio zakazan je za 27. srpnja.

Uz Cavilla u seriji glume Freya Allen kao Ciri i Anya Chalotra kao Yennefer od Vengerberga. Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio i Tom Canton također bi se trebali vratiti u 3. sezoni.

„Dok se monarsi, magovi i zvijeri kontinenta natječu da je uhvate, Geralt štiti i vodi na sigurno Ciri iz Cintre, odlučan zaštititi svoju novoujedinjenu obitelj od onih koji prijete da će je uništiti“, glasi Netflixov sažetak zapleta 3. sezone. 

Life&style 'Idol' je trebala biti mračnija, luđa i seksipilnija verzija 'Euforije', no prva epizoda je zapravo skandalozna

„Povjerena mu je Cirina magična obuka, Yennefer ih vodi do zaštićene tvrđave Aretuza, gdje se nadaju da će otkriti više o djevojčinim neiskorištenim moćima; umjesto toga otkrivaju da su dospjeli na bojno polje političke korupcije, mračne magije i izdaje. Moraju uzvratiti udarac, staviti sve na kocku - ili riskirati da zauvijek izgube jedno drugo.“

Naime, treća sezona bit će Cavillova posljednja u ulozi Geralta prije nego što Liam Hemsworth preuzme ulogu u četvrtoj sezoni. 

Cavill je najavio da će napustiti seriju još u listopadu 2022. godine. „Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno čudovištima i pustolovinama, i, nažalost, odložit ću svoj medaljon i svoje mačeve za četvrtu sezonu“, rekao je Cavill o svom odlasku. 

Inače, seriju 'Vještac' kreirala je Lauren Schmidt Hissrich kao televizijsku adaptaciju serijala romana Andrzeja Sapkowskog. Franšiza je nedavno debitirala sa svojim četverodijelnim prednastavkom, serijom „The Witcher: Blood Origin', u kojoj briljira  novopečena oskarovka Michelle Yeoh.

Life&style 'Primo' je jedna od najboljih humorističnih serija ove godine, a prva sezona je zaradila vojsku fanova

Posjeti Miss7.24sata.hr