Iskusni chef podijelio je trik koji će te spasiti od frustracija s odmatanjem aluminijske folije

TikTok/Scrennshot Kuhinjski trik s aluminijskom folijom
Vidi originalni članak
  • S ovim problemom sigurno si se i ti susrela prilikom korištenja aluminijske folije
  • Kreneš otkinuti komad, a folija se izlomi totalno neravno
  • Trik kako se riješiti viškova na foliji zbog kojih nije ravna, otkrio je chef na TikToku

Britanski chef Robbie Bell na svojem je TikToku podijelio ultimativni trik s aluminijskom folijom kojim ćeš se riješiti problema u kuhinji s kojim smo se svi zasigurno susreli. Bell je u videu pokazao što učiniti kad ti se aluminijska folija počne neravno trgati.

“Ovo je jedan od najboljih trikova u kuhinji koje sam ikad naučio”, kaže u videu chef Robbie, koji živi u Melbourneu.

@robbiebell8 Best kitchen hack ever by my boy Shaun Hurrell @barriocomida one of the UK’s best chefs. #kitchenhack #cookinghack #foodhack ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Trik je u tome da kad folija postane neravna, umjesto da komadiće koji vire mičeš jedan po jedan, dio folije otkineš i formiraš u lopticu i dio gdje je neravna jednostavno “odstružeš”.

Ovom jednostavnom tehnikom tako ćeš se riješiti viškova koji ti smetaju i dalje moći svoju aluminijsku foliju koristiti kao da je nova! Robbie je u opisu videa zahvalio drugom profesionalnom kuharu, Shaunu Hurrellu, koji mu je otkrio ovaj koristan trik.

Video je od objave postao viralan i ima više od 1,8 milijuna pregleda. Mnogi su u komentarima bili zahvalni Robbieju što je sa svima podijelio rješenje često frustrirajućeg problema koji se događa svima.

Life&style Gratinirani krumpir po receptu Jamieja Olivera, slavni chef garantira savršen rezultat

“Ovo mi je uljepšalo život.”, “Nevjerojatno, s ovim sam se mučila godinama.”, “Danas sam ovo vidjela i moj život nikad više neće biti isti”. Mnogi su poželjeli i da su Robbiejev trik naučili i ranije.

Neki su sretni i što neće morati bacati dijelove folije koji su bili uništeni zbog neravnog kidanja. “Odličan trik. Drago mi je što više neću morati bacati dosta folije”.

Još je jedan komentator dodao: “Moj je život sad upotpunjen, u životu su stvarno bitne male stvari”.

@robbiebell8 You can make a good meal out of nearly anything if you have a few skills. #quickdinner #quicklunch #simplecooking #easyandtasty #nomessingabout ♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Robbie Bell na svojem TikToku, osim ovakvih trikova kojima mnogima olakšava vrijeme u kuhinji, dijeli i mnoštvo finih recepata. Na njegovom TikTok profilu prati ga više od 537 tisuća ljudi.

Life&style Kako da purica ne ispadne suha? Savjet svjetski poznatog chefa ćemo zaobići, više nam se sviđa Špičekov

Posjeti Miss7.24sata.hr