Imaš velikog psa? Bilo bi dobro da mu je zdjelica na povišenom - pronašli smo fancy stalak u 2 veličine

Unsplash / Jay Wennington Foto: Unsplash / Jay Wennington
Vidi originalni članak

Kao vlasnici pasa, želimo najbolje za svoje krznene prijatelje. Dobro je znati da ako imaš velikog psa, jedna jednostavna promjena može napraviti veliku razliku u njegovom svakodnevnom životu - podizanje zdjelice za vodu i hranu s poda! Sada smo pronašli moderno, cool i funkcionalno rješenje koje ćeš voljeti i ti i tvoj pas.

Life&style 10 najtvrdoglavijih pasmina pasa, ali ako znaš s njima, najbolji su na svijetu

Zašto su zdjelice na povišenom bolji odabir za velike pse?

Povišeni stalci za posude nude brojne prednosti za velike pasmine pasa. Prvo, poboljšavaju držanje i probavu jer omogućavaju psu da jede u prirodnijem položaju, što smanjuje opterećenje na njegov vrat i leđa. Drugo, pomažu minimizirati nered jer će se smanjiti prolijevanje i prskanje vode i hrane. Za starije pse ili one koji imaju problema sa zglobovima, podignute zdjelice mogu olakšati i smanjiti bolove uzrokovane artritisom, te im učiniti vrijeme obroka ugodnijim. Na kraju, povišeni položaj može potaknuti psa da jede opuštenijim tempom, potencijalno smanjujući rizik od nadutosti.

Life&style Ovaj psić je toliko popularan da je postao pravi modni dodatak. No što zapravo znamo o pomerancima?

Elegantno rješenje iz Zare Home: Zdjelica za kućne ljubimce s drvenim stalkom

Pronašli smo savršen spoj stila i funkcionalnosti u ponudi Zare Home. Ovaj šik stalak i zdjelica dolaze u dvije veličine kako bi odgovarao različitim pasminama. Manji stalak mjeri 17 cm visine, širine i dubine, a cijena mu je 32,99 eura. Za veće pasmine, stalak je dostupan i u većim dimenzijama, visine 24,5 cm, a širine i dubine 19,5 cm, po cijeni od 34,99 eura. Ove opcije osiguravaju da veći psi, različitih veličina, mogu još više uživati ​​u svojim obrocima.

Life&style Ovo je top 10 najmilijih, najsentimentalnijih pasmina pasa - svakome će osvojiti srce

Kvalitetni materijali za dugotrajnu izdržljivost

Stalak je izrađen od kvalitetnih materijala kako bi se osigurala dugovječnost, ali i estetika proizvoda. On je kreiran od drveta manga, koje je poznato po svojoj izdržljivosti i prekrasnoj boji te uzorku godova. Zdjelica je, s druge strane, izrađena od 100 % nehrđajućeg čelika koji je najbolja opcija jer je higijenska i otporna na trošenje. Ova kombinacija vrhunskih materijala osigurava da će blagovaonski kutak tvog ljubimca duže vrijeme biti funkcionalan i lijep.

Life&style Želiš psa, ali ne znaš kakvoga? Možda ti pomogne vodič kroz 10 najposlušnijih pasmina

Dodaj osobni pečat stalku svog psa

Stalak za zdjelicu svog ljubimca možeš učiniti uistinu jedinstvenim dodatkom gravure. Za dodatnih 24 eura na drveni stalak možeš dodati do 9 znakova. Mala je to cijena za personalizirani detalj koji će učiniti kutak tvog krznenog prijatelja još ljepšim.

Ulaganje u povišeni stalak za zdjelicu više je od lijepog dodatka tvom domu. To je praktično rješenje koje može poboljšati kvalitetu života tvog ljubimca. S elegantnom i prilagodljivom opcijom iz Zare Home možeš svakodnevicu svog ljubimca podići na jednu novu razinu i gledati ga kako uživa u svojim obrocima udobno i sa stilom! Ovaj duo stalka i zdjelice dostupan je za kupovinu na linku.

Beauty I oni zaslužuju mirisati božanstveno: u Martimex je stigla Fefé, Dolce & Gabbana mirisna maglica za pse

Posjeti Miss7.24sata.hr