Horoskop za ovaj tjedan nosi iznenađenja, ali nekim znakovima je posebno naklonjen

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sunce je već prošlo polovicu godišnjeg puta kroz znak vodenjaka te je ostalo usamljeno
  • Stoga će ovaj tjedan jači utjecaj imati plati u jarcu: Jupiter, Pluton i Saturn;
  • Pogledaj što ti donose zvijezde ovaj tjedan…

Možemo odmah otkriti da će ovan, škorpion i vaga biti najsretniji znakovi ovaj tjedan. Bikove očekuje jako uspješan poslovni tjedan, a ribe će napokon riješiti svoje ljubavne probleme…

1. Ovan

Da, naravno, možeš računati i promišljati tko je što napravio ili zaboravio ili zabrljao. Ali, ako želiš učiniti nešto pozitivno za svoju vezu ili na poslu kod svog tima, moraš pokazati svoju velikodušnost – što ti neće biti problem. Sada je jako dobra faza za tebe, a osobito ako želiš napraviti nešto za sebe ili na svom izgledu. Jednostavno se prepusti i uživaj…

2. Bik

Dosta je bilo zimskog sna! I to već od ponedjeljka! Sada si spremna za nove radne pobjede i jako si motivirana – jedino ti još treba mir za posao. Dobro ćeš se zabavljati sa svojim prijateljicama. Znaš cijeniti kad ti je dobro i kad su svi dragi prema tebi. Takvo držanje je pola puta do sreće!

3. Blizanci

Sada sve što radiš – radiš dobro i ide ti dobro. Privlačiš poglede divljenja na sebe. Neke blizanke će žestoko flertovati, ali neće pomisliti na ozbiljnu vezu. Radit će se o samodokazivanju. U vezi si? Uživat ćeš u svemu što radiš s partnerom.

4. Rak

Dakle, ne olakšavaš ništa ljudima oko sebe. I to je dobro tako! Znaš što želiš te diskutiraš toliko dugo dok se svi ne predaju. Sa svojim dragim pronalaziš nešto zajedničko tek kad razgovarate puno. Stoga si uzmite dovoljno vremena jedno za drugo.

5. Lav

Privlačit ćeš simpatije cijeli tjedan – i ne samo to: mnoga srca će brže kucati za tobom! Jednostavno ćeš zračiti pozitivnošću i dobro ćeš slušati. To bi moglo biti presudno kod važnog poslovnog razgovora ili predstavljanja za posao. Na sportu ćeš se tjerati do maksimuma – uspori malo, bit ćeš sklona ozljedama.

6. Djevica

Velika je umjetnost razlikovati važno i nevažno. Ako ćeš sve svrstati u kategoriju „važno“, nećeš znati otkud početi i postat ćeš živčana. Tvoj dragi zna kako ti treba pomoći. Trebaš ga poslušati - jer te poznaje najbolje od svih. Do kraja tjedna uspjet ćeš svladati sve prepreke i imat ćeš ugodan vikend udvoje – a ako si solo, očekuje te ludi provod!

7. Vaga

Oprez – tvoj partner je toliko zaljubljen u tebe da će se htjeti samo maziti i maziti – i stalno će te „napastvovati“. Zapravo samo želi provesti što je moguće više vremena s tobom. I tvoji prijatelji će te jako voljeti i često će te zvati van. A ti imaš kućanstvo koje te čeka i hrpu posla u uredu – bez brige, posao nije zec i neće ti pobjeći. Opusti se i uživaj!

Zvijezde kažu Netko štednjom, netko kroz hobi... Evo kako se svaki horoskopski znak najlakše obogati

8. Škorpion

Kako bi spriječila frustracije, reci dragim ljudima kada ćeš imati vremena za njih. Naime, sada osjećaš navalu energije, koncentracije te ideja i rado bi pažnju usmjerila na svoj posao – i svoje tijelo. Učini to – sada je krajnje vrijeme za to. Dakle, pokreni novi posao, novi projekt, idi na fitness, sport, masažu ili spa…

9. Strijelac

Seksi aura, puno pogleda i brojne prilike za flert: ako si solo, sada je pravo vrijeme za akciju! Ako si u vezi, pripazi da ne pretjeraš, inače će biti ljubomornih scena. U svakom slučaju, tvoj ljubavni život doživjet će procvat. Na poslu ćeš imati dobre ideje i puno uspjeha.

10. Jarac

Imaš puno toga za napraviti, a tako malo volje. Radije ćeš sve odgađati te se igrati se na mobitelu ili gledati serije. Tek za vikend ćeš dobiti malo energije i srediti zaostatke. Nemoj to ponoviti sljedeći tjedan!

11. Vodenjak

Smatraš kako je dobra odluka ona s kojom svi mogu živjeti. Smatraš kako to funkcionira i kod obitelji i na poslu. Pošto imaš veliku mrežu poznanstava, možeš se okružiti pravim ljudima, ali i spajati druge. Zbog toga ćeš često čuti pitanje: „Poznaješ li nekoga tko…?“ To će ti jako pomoći na poslu ovaj tjedan, ali i duže vrijeme…

12. Ribe

Kad si zadnji puta posložila svoju šminku i nakit, torbice, odjeću, obuću…? A znaš kakav ti je kaos ujutro kad moraš na posao! Ovaj tjedan idealan je za pospremanje – i to ne samo stana ili kuće: vrijeme je za pospremanje ljubavnog života! Riješi se svega što te već duže vrijeme muči, a nisi se imala hrabrosti riješiti! Nećeš požaliti!

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr