HBO je objavio prvu fotografiju za nadolazeću hit seriju 'Palača' s Kate Winslet u glavnoj ulozi

HBO
Vidi originalni članak
  • Produkcija serije 'Palača' je počela, a HBO je objavio prvu fotografiju glavne glumice u seriji, Kate Winslet 
  • Nova serija 'priča priču o godini dana unutar zidova palače modernog europskog režima koji se počeo raspadati'
  • U seriji će također glumiti Matthias Schoenaerts, Hugh Grant i Andrea Riseborough

Budući da se sve više šuška oko HBO-ove nadolazeće serije 'Palača' ('The Palace'), mreža je službeno objavila da je produkcija u tijeku i otkrila prvu fotografiju Kate Winslet u glavnoj ulozi. Sjedeći na čelu dugog stola, Winslet pozira sa sklopljenim rukama i odlučnim izrazom lica. Soba u kojoj sjedi izgleda savršeno ulašteno sa svjetlucavim mramorom i zlatnim ukrasima na zidovima. Golema renesansna slika visi iznad kamina sa zastavama ravnomjerno poredanim ispred. Plava kosa Kate Winslet savršeno je uređena, a nosi tamnoplavi sako sa zlatnim rubom.

Life&style Otkrili su tko će glumiti u četvrtoj sezoni Netflixove hit serije 'You', evo otkud ih već znamo

Tema serije je moderni autoritarni režim koji pokušava sve držati pod kontrolom, ali umjesto toga pucaju po šavovima. Serija će se odvijati unutar zidina 'palače' i pratiti posljednju godinu tiranske vladavine. U ovom trenutku znamo da će se Winslet u produkciji pridružiti Matthias Schoenaerts, kao i Andrea Riseborough, Hugh Grant, Guillaume Gallienne i Martha Plimpton. 

Projekt će obilježiti ponovno okupljanje mnogih članova glumačke ekipe, uključujući Winslet i Granta koji su prethodno glumili zajedno u filmu Anga Leeja 'Razum i osjećaji' iz 1996. godine. Isto će učiniti za Schoenaertsa i Winslet koji su 2014. radili zajedno na filmu 'Mali kaos' Alana Rickmana, kao i za Schoenaertsa i Riseborougha koji su se nedavno zajedno pojavili u 'Amsterdamu' Davida O. Russella.

Do sada nijedna od uloga glumaca u seriji nije otkrivena, osim najave da će se Grant pojaviti u projektu kao gost. A, s prvom fotografijom, sa sigurnošću možemo pretpostaviti da će Winslet biti jedan od - ako ne i glavni - vođa diktature.

Will Tracy stvorio je ovu limitiranu seriju sa Stephenom Frearsom, dobitnikom Primetime Emmyja i nagrade BAFTA, koji je potpisao režiju. Tracy će također raditi kao scenarist zajedno s Juli Weiner, Sarah DeLappe, Garyjem Shteyngartom, Sethom Reissom i Jen Spyra. Winslet i Frears će se udružiti kao izvršni producenti s Frankom Richom i Tracey Seaward.

'Palača' će također obilježiti ponovno okupljanje nekoliko svojih zvijezda i matične mreže. Winslet je više puta osvajala nagrade s HBO-om i to svojim nastupima u kritički hvaljenim miniserijama 'Mare iz Easttowna' i 'Mildred Pierce'. Grant je 2020. godine glumio uz Nicole Kidman u uzbudljivoj seriji 'Slom'.

Za sada se još ne zna kada će se emitirati 'Palača'. 

Life&style Nova serija na Netflixu o tinejdžerima lovcima na duhove zaradila je nevjerojatno dobre ocjene

Posjeti Miss7.24sata.hr