Gospodin Savršeni misli da se Stankica zaljubila, a djevojke veseli što je Polina ostala bez ruže

RTL
Vidi originalni članak
  • Toni je na spoju sa Stankicom zaključio kako se ona zaljubila u njega te smatra da bi je povrijedio ako ne ostanu zajedno, no ne može joj ništa obećati, kaže
  • Djevojke je u sinoćnjoj epizodi Savršenog začudilo kad se Polina vratila sa spoja bez ruže
  • Toni i Polina razgovarali su o braku i djeci, no Polina i dalje nije sigurna u svoje osjećaje prema Toniju

Toni smatra kako je jedna djevojka zaljubljena u njega te da bi je moglo povrijediti ako iz showa ne odu zajedno. Stankica je bila najbolja u borbi jastucima pa je za nagradu dobila trenutke s Tonijem. Tijekom spoja je komentirala kako su ugodno razgovarali kao da se već dugo znaju, a Toni je rekao: "Stankica je jako vezana, mislim da tu već možemo govoriti o zaljubljenosti, s druge strane vidim da već zna, ako iz ovoga ne izađemo zajedno je da ću joj slomiti srce", rekao je Toni. 

Life&style Dok se djevojke prepiru boreći se za srce Savršenog, jednoj je poručio: "Ja se želim boriti za tebe!"

Nakon Stankice, Toni je na spoj pozvao Polinu kako bi pokušali nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Na spoj su išli u drive-in kino, a Polina je bila oduševljena što je odjevena u pin-up stilu. Toni i Polina razgovorali su o vezama na daljinu da bi Polina otkrila kako nema lijepih iskustava kad je o tome riječ te da ne vjeruje u takve veze. "O tom problemu razmišljam na način - kada dođe, onda ćemo ga riješiti i upravo zato me pogodilo kako je Polina dosta odlučno rekla da to ne može funkcionirati", rekao je Toni, a dotakli su se i teme braka i zajedničkog života. Polina i dalje nije sigurna u njihov odnos, a ni Toni više nije toliko uvjeren da je ona prava osoba za njega.

Djevojke prvi put vidjele ljutitog Tonija, koji je 'potajno prateći' djevojke dobio uvid u stvarno stanje u vili

Polina se, začudo, u vilu vratila bez ruže, što je dalo djevojkama dodatnu nadu za borbu. "Naviknula se vratiti s ružom i mislim da joj je bilo dosta teško ući među nas i ne doći s ružom. Nije bila toliko bahata kao pri povratku", komentirala je Josipa, a Maria dodala: "Smatram da Polina ne zaslužuje Tonija." Toni je potom pozvao Danijelu, Mariju i Elu na grupni spoj, a djevojke su se iznenadile kada ih je na lokaciji dočekao Toni koji se spuštao niz zgradu. Danijela se prva okušala u spuštanju na užadi po vanjskim zidovima zgrade i premda joj nije bilo lako, spustila se sa zgrade.

Stars Gospodin Savršeni izbacio je čak je dvije djevojke iz showa, a ostale djevojke odmjerile su snage u borbi jastucima

Ela je već na početku hoda izgubila ravnotežu i pala. To je dodatno obeshrabrilo Mariju da uopće pokuša. Ipak, odlučila je probati stati na rub zgrade, ali strah od visine je presudio i nije mogla. Toni je zahvalio Mariji što je uopće pokušala suočiti se sa svojim strahom. "Bilo mi je drago što su djevojke bile korektne, vidjele su da me strah i nisu me zadirkivale, a i cijelo vrijeme su mi svi bili podrška", rekla je Maria.

Posjeti Miss7.24sata.hr