Evo zašto je jako lijepo ali ponekad i vrlo komplicirano imati vodenjake u svom životu

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Vjerojatno znaš da su svi rođeni između 21. siječnja i 19. veljače, rođeni u horoskopskom znaku vodenjaka 
  • A ova je godina – godina vodenjaka
  • Otkrivamo ti zašto je lijepo ali i ponekad zahtjevno imati vodenjaka u svom životu

Astrološki, ova godina je za vodenjaka vrlo posebna. Kako nam je upravo stigla sezona vodenjaka, pogledajmo pobliže ovaj horoskopski znak.

Činjenice o Vodenjaku

Vremensko razdoblje: 21. siječnja - 19. veljače

Vladajući planeti: Saturn i Uran

Element: zrak

Kvaliteta: sposobnost

Evo kakvi su vodenjaci po karakteru 

Ovaj zračni znak poznat je po svom intelektu i racionalnosti. Vodenjaci se u početku čine emocionalno distanciranima, a odluke donose u skladu s intelektom. Međutim, njihova sentimentalna strana često se zaboravlja, jer imaju veliko srce. Vodenjaci obično stavljaju potrebe drugih ispred svojih i apsolutni su timski igrači. Ovaj horoskopski znak pravi je prijatelj. Uz to, oni su najkreativniji zračni znakovi i vjeruju svojoj intuiciji. Žele svijet učiniti boljim i uvijek koriste svoje inovativne ideje kako bi postigli taj cilj.

Prijateljstvo i ljubav

Vodenjaci se najbolje slažu s drugim zračnim znakovima, odnosno blizancima i vagom. S njima možeš najbolje razmijeniti mišljenja i ideje na njihovoj intelektualnoj razini. Ali, vodenjaci također vole zemljane znakove, jer vole i umjetnost i slavlje. Ne vole vodene znakove poput raka, škorpiona i riba, jer su mrvicu previše emotivni. Ono što neki znakovi ne vole kod vodenjaka jest da ga se jako teško može u potpunosti vezati za sebe. Voli biti neovisan i potrebna mu je sloboda da bi bio sretan, a često je i vrlo rezerviran pa može izgledati kao da vas zapravo ne želi u svojoj blizini. 

via GIPHY

Life&style Ovi horoskopski znakovi doživjet će pozitivno iznenađenje u proljeće

Karijera 

Idealistički horoskopski znak svoj posao iz snova ne pronalazi baš tako brzo jer ima vrlo precizne ideje. Vodenjaci ne vole ugodan mainstream, nego više vole razmišljati izvan okvira. Imaju svoj pogled na svijet i žele ga unaprijediti svojim idejama orijentiranima na budućnost. Zato ih se obično može naći u područjima znanosti, tehnologije i medija. Ipak, jako su promišljeni i odmjereni u svojim odlukama, često i previše. Zbog toga im se to njihovo pretjerano promišljanje i razmišljanje zna obiti o glavu.

Cilj života

Zračni znak jamči za ono u što vjeruje. Vrlo su društveni i zato se vole uključiti u dobrotvorne akcije. Njihovi su ciljevi veliki: oni oduvijek i zauvijek žele promijeniti svijet - nabolje!

via GIPHY

Life&style Ženama ova 4 horoskopska znaka 2021. mogla bi biti prekretnica: smiješi im se trudnoća!

Posjeti Miss7.24sata.hr