Ekpresni slatki užitak: Obožavamo ovu čokoladnu tortu bez brašna od samo četiri sastojka

Instagram @Simplydelicious
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 6 žlica maslaca + malo za premazivanje kalupa
  • 220 g čokolade
  • 6 jaja (odvoji žumanjke od bjelanjaka)
  • 100 g šećera
  • šećer u prahu za posipanje i šlag za serviranje

Priprema:

  1. Otopi maslac i čokoladu pa im dodaj umućene žumanjke.
  2. Bjelanjke istuci u čvrst snijeg sa šećerom.
  3. Bjelanjke postepeno umiješaj u smjesu čokolade, maslaca i žumanjaka.
  4. Prebaci u namašćeni kalup i peci u prethodno zagrijanoj pećnici na 140 stupnjeva oko 45 do 50 minuta.
  5. Pospi šećerom u prahu i serviraj sa šlagom.

Life&style Palmiers - slavna francuska slastica od samo dva sastojka koja se doslovno topi u ustima

 

Posjeti Miss7.24sata.hr