"Drago mi je da dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav...", Toni progovorio o noći sa Stankicom

RTL
Vidi originalni članak
  • U još jednoj epizodi "A sad...djevojke" prikazane su neobjavljene snimke večeri u kojoj je Toni pozvao Stankicu da prespava kod njega
  • Neke od djevojaka imale su ružne komentare o Stankici nakon te večeri, što je nju povrijedilo 
  • Ipak, Toni je otkrio kako je dobio ono što želi: ljubav koja se uspjela dogoditi u tako neprirodnoj okolini

Glavna tema nove epizode "A sad...djevojke" bio je Stankičin ostanak kod Tonija bez kamera. Prikazane su neobjavljene snimke njihovog večernjeg razgovora i jutra u kojem Toni priprema doručak za Stankicu. 

Life&style Stankica prespavala kod Tonija, kamere su se ugasile... "Ova noć će ostati između nas"

Nekim djevojkama te se snimke nisu svidjele, a Karolina je komentirala kako djeluju intimno na tim snimkama, a Josipa kako bi ona dobro iskoristila to vrijeme da se našla na Stankičinom mjestu. Stankicu su povrijedili komentari djevojaka o njezinom spavanju kod Tonija, pogotovo Danijelin, koja je to usporedila s momačkom večeri, aludirajući da je Stankica samo cura za zabavu. Danijela pak, nijevidjela ništa problematično u svojim komentarima.

Stankica je o cijeloj situaciji priznala kako je dobila idealan trenutak da još bolje upozna Tonija i vidi kako se ona uklapa u njegov život, no detalje nije otkrivala jer je još ranije rekla kako će "ta noć ostati između Tonija i nje". Toni je otkrio svoje dojmove: "Drago mi je da na kraju svega dobivam to što želim, a to je zapravo ljubav koja se u ovako neprirodnoj okolini uspjela dogoditi", rekao je Toni na snimkama.

Toni odbrusio Danijeli: "Vrata su ti otvorena, slobodno izađi!", pa uživao u spoju s Karolinom

A Amru, koju je zajednička večer Tonija i Stankice jako pogodila na pitanje o tome što misli, koja djevojka je u show ušla zbog ljubavi, a koja zbog nekih drugih interesa rekla je kako je i sama prisustvovala showu i zbog ljubavi i zbog "nekih drugih interesa", rekla je za RTL. "Prva sam ušla i zbog ljubavi i zbog nekih drugih interesa, tako da ne vidim ništa loše u 'drugim interesima'. Za Josipu sam sigurna da je ušla zbog ljubavi. Svi su interesi dopušteni ako ne zavaravaju Tonija da su samo zbog njega tu", rekla je. 

Life&style Je li Toni pronašao pravu? "Osjetio sam da sjedim pored djevojke s kojom ću provesti ostatak života"

Amra je inače 24-godišnja studentica i voditeljica razvoja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova živi u Tuzli, a naglasila je kako voli inteligentne, ambiciozne, romantične i komunikativne dečke, no ipak joj je najvažnije da njezin odabranik nema problem raditi na sebi, a sve je te kvalitete u Toniju pronašla. Što ti donose nove epizode "Gospodina Savršenog" pogledaj večeras na rRTL-u u 21:20!

Posjeti Miss7.24sata.hr