Djevojke iz "Savršenog" otkrile što se događalo dok su kamere bile ugašene, a i tko je prvi ljubio Tonija

RTL
Vidi originalni članak
  • "A sad… djevojke" nove su epizode spin-offa popularnog showa "Gospodin Savršeni" u kojem su djevojke otkrile što se sve događalo dok su kamere bile ugašene
  • Već nakon prve emisije podigla se velika prašina oko pitanja 'tko je prvi ljubio Tonija'
  • Antonija Blaće ugostila je nekoliko kandidatkinja showa, a Bruna je optužila Oliveru da 'samo želi biti u središtu pažnje'

Nakon još jednog tjedna uzbudljivih epizoda showa "Gospodin Savršeni", kandidatkinje su u spin-offu popularnog showa komentirale što se sve događalo dok su kamere bile isključene. Glavna tema spin-offa "A sad... djevojke" bile su neočekivane reakcije djevojaka, no najzanimljiviji dio svakako je razgovor o strastvenim poljupcima i ljubavni ugrizi. U drugoj epizodi Antonija Blaće ugostila je Stankicu, Tamaru, Josipu, Oliveru, Amru, Dijanu, Brunu i Elu.

Life&style Toni odveo djevojke u Split, na grupnom spoju živcirala ih je Polina: "Bacit ću je s mosta..."

Olivera je, kao što znamo, zamjerila Amri jer se na njezin rođendan, kada joj je Toni pripremio i iznenađenje, strastveno ljubila s Tonijem. Olivera nije željela da njezin rođendan 'padne u drugi plan', a Amra je zahvaljujući poljupcu, bila glavna tema u kući.  No, Amra se pravdala kako nije ničemu kriva te da je sama vidjela Oliveru kako ljubi Tonija dok su kamere bile ugašene te da je upravo ona ta koja ga je prva poljubila. Poljubila ga je i pred kamerama, što je Amru, koja je priznala kako je inače ljubomorna osoba, također zasmetalo. 

Polina je ponijela titulu najseksi djevojke u kući, a Toni otkrio s kojom bi se djevojkom volio poljubiti

Uslijedila je rasprava koju je prokomentirala Bruna i vrlo direktno poručila Oliveri što misli. "Zašto pričate o meni? Je li ja pričam o vama, ne!", vikala je na rubu suza Olivera dok se svađala s Amrom. Bruna, koja je to sve pratila iz gledališta je komentirala: "Samo želi da se priča o njoj, to je cijela poanta njezine egzistencije jer nema život", zaključila je Bruna.

Josipa je pak pokazala djevojkama i Toniju kako je spremna na sve za Tonijevu naklonost. Njezin ljubavni ugriz izazvao je reakcije, ali nije dala da je djevojke zbog toga prozivaju. Kad ju je voditeljica Antonije Blaće pitala što stoji iza tog ugriza, Josipa je rekla kako ne stoji ništa posebno. "Ja sam se u tom trenutku tako osjećala, napravila bih to ponovno. Da su me pustili još malo... Ja sam se stvarno super zabvavila taj dan. Ja sam samo htjela neku reakciju od Tonija, bio je toliko ozbiljan na tom krevetu, nas četiri smo bile oko njega", rekla je Josipa.

Life&style Toni je izbacio Oliveru, gledatelji su zadovoljni: "Trebala je i prije otići!". Amra guštala kod njega doma

Posjeti Miss7.24sata.hr