Današnju zaručnicu pronašao je na Tinderu, a već na početku dopisivanja ga je lijepo srezala

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Djevojka s Tindera mu se svidjela, a na spoj ju je odlučio pozvati službenom porukom, kao da je poziva na intervju z posao
  • Natalie je brzo prihvatila igru te mu poslala, u ime "svog PR tima" odgovor koji ovaj mladić nije očekivao
  • Par je danas u sretnoj vezi, a uskoro će sklopiti i brak dok je priča o njihovom upoznavanju postala novi virtualni hit

Škot Jason Forry na Tinderu je pronašao Natalie Anderson koja mu se odmah svidjela. Na njegovu sreću par se povezao te je dobio priliku da započne razgovor. Sretan što je uspio ostvariti tu priliku, odlučio se na inovativan pristup te si je na dovitljiv način pokušao priskrbiti prvi spoj. Za razliku od klasičnih uleta, ovaj mladić odlučio je djevojci poslati "službenu" poruku, nalik onima kakve se tipično razmjenjuju u poslovnoj komunikaciji.

Life&style Nije do tvoje loše sreće: jedna stvar koja ti se stalno događa ima sasvim logično objašnjenje!

Poruku, koju je potpisao kao voditelj kadrovske službe je glasila: "Draga Natalie, zahvaljujemo na tvom interesu za Jasona, pregledali smo tvoj profil i želimo te pozvati na intervju. Jason je vrlo zaposlen čovjek tako da bi bilo idealno ako biste mogli napisati nešto o sebi u svojoj prijavi u kojoj vam želimo mnogo sreće. Mnogo vam hvala, Grant Aitchison, voditelj zapošljavanja."

Natalie nije ostala imuna na njegov neuobičajeni pristup online dejtanju pa mu je spretno odgovorila: "Dragi Grant Aitchison/Jason, nakon što smo primili vašu poruku, skrenuli su nam pozornost na to da su možda postojale neke tehničke poteškoće sa sustavom koji je odabrao Natalie Jasonu. Smatram da Natalie nije kompatibilna s vašim klijentom te odbija intervju ovom prilikom. S poštovanjem, Natalijin PR tim"

 

 

Jasona je spomenuti odgovor toliko oduševio da je znao da s druge strane mreže stoji ona prava. A da je bio u pravu svjedoči i to da je par trenutačno zaručen i spreman na početak zajedničkog života. Mora da je njihov prvi spoj stvarno izvrsno prošao, a priču koja je dovela do njega mladić je podijelio na svom Twitteru uz opis: "Ludo je što ću se oženiti djevojkom koja mi je tako spustila na Tinderu!"

 

Posjeti Miss7.24sata.hr