Čini li nam se ili je ovo najljepša ginekološka klinika na svijetu?

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Kliniku su u New Yorku osnovale dvije 28-godišnjakinje
  • Već na prvi pogled zaljubili smo se u svaki detalj 
  • Vlasnice su željele pacijenticama osigurati prostor u kojemu će se osjećati ugodno i sigurno

Odlazak na ginekološki pregled mnogim ženama predstavlja nelagodu, no ne i u ovoj klinici. Riječ je o, usuđujemo se reći, najljepšoj klinici na svijetu pod nazivom Tia. Otvorena je u New Yorku, a osnovale su je 28-godišnjakinje Carolyn Witte i Felicity Yost, bez ikakvog iskustva u zdravstvu, no zato su ga prikupile kao pacijentice. Njihov cilj bio je otvoriti kliniku koja će drugima poslužiti kao primjer i u kojima će se pacijentice ugodno osjećati.

Beauty Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega!
 

U ovoj klinici čekaonica nije čekaonica, već dnevna soba. Svaki je detalj pomno odabran, a prevladavaju tople i vesele boje. Sve je uređeno tako da se pacijentice osjećaju kao kod kuće. Mogli bismo reći kako ova klinika izgledao kao luksuzni hotel
 

Ipak, osnivačicama nije bio cilj da u ovoj klinici luksuz bude na prvom mjestu. Željele su pacijenticama osigurati prostor u kojemu će se osjećati ugodno i sigurno da mogu postaviti bilo koje pitanje o ženskom zdravlju i o seksu, ali i pružiti im odgovarajući zdravstvenu skrb. 

 

Ne možemo sakriti oduševljenje ovom klinikom. Je li previše tražiti da svaka ginekološka ordinacija izgleda točno ovako?!

Život Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći

 

Kako se tebi sviđa?

Posjeti Miss7.24sata.hr