Brzo i jednostavno: Victoria Beckham je otkrila recept za svoju omiljenu proljetnu salatu
- Osim što nas zanima što Victoria Beckham nosi, zanima nas i što jede
- Poduzetnica i glazbenica veoma pazi na svoju figuru i zdravlje
- Na Instagram profilu je otkrila recept za svoju omiljenu proljetnu salatu
- Pročitaj više: Victoria Beckham upravo je lansirala svoj novi proizvod uz koji double cleansing nije nikada bio jednostavniji
Jedna od najvećih modnih ikona, zasigurno je Victoria Beckham. Njezin stil obožavaju žene diljem svijeta, a poznata je po stilu tihog luksuza i jednostavni, ali efektnim modnim kombinacijama (koje slaže uglavnom noseci vlastiti Victoria Beckham brend). Osim po dobrom odjevnom stilu, Victoria Beckham je poznata i po svojoj figuri na kojoj zavide mnogo žene. Iako ne krije kako veoma pazi na svoju liniju, redovito trenira i hrani se zdravo, sve nas zanima što to točno ona jede kako bismo mogli "prekopirati" njezin meni.
Beckham je na Instagram profilu otkrila kako priprema svoju omiljenu proljetnu salatu, a na divno čudo sastoji se od samo 5 sasvim svakodnevnih sastojaka i za njezinu pripremu ne trebate biti profesionalac u kuhinji jer se priprema brzo i lako. Salata se sastoji od avokada, tunjevine, slanutka, rikole i luka. Po želji možete dodati neki dresing poput grčkog jogurta da dobije na teksturi, ali avokado će prilikom miješanja dati mekoću i spojiti sve okuse.
Salata koju Victoria jede je jednostavna za pripremu, a pritom i veoma zdrava. Naime, poduzetnica i glazbenica je poznata kao velika ljubiteljica ribe i uvijek naglašava kako svaki dan jede ribu pa nas tuna nije iznenadila. Ona je prepuna omega-3 masnih kiselina i proteina koji pomažu u održavanju i rastu mišića, također tu je i avokado koji je prepun dobrih masnoća koje su potrebne našem tijelu i u sebi sadrži vitamine B skupine, vitamine A i E te minerale kalij i magnezij.
Slanutak je mahunarka koja je bogata proteinima, a prepun je i enzima koji pomažu u radu crijeva, dok je rukola izvor željeza, kalija, kalcija, vitamina C, folne kiseline i beta-karotena. Dok je luk postao sve popularnija namirnica zbog svog protuupalnog djelovanja zbog sumporne kiseline koju sadrži.