Blještavi test osobnosti: Evo što tvoj omiljeni nakit otkriva o tebi

Shutterstock Nakit koji nosiš otrkiva puno o tvojoj osobnosti
Vidi originalni članak
  • Velike ogrlice, mali prsten ili zlatni lanac? 
  • Ne volimo svi isti nakit - i to je dobra stvar
  • Otkrit ćemo ti što tvoj omiljeni nakit otkriva o tebi i tvom karakteru

Bez obzira na to koliko osnovni outfit nosiš - pravi nakit može ga pretvoriti u moderan, stilski poseban... Međutim, nema sav nakit isti učinak. A ni ne volimo svi mi iste komade. To i jest nekako logično. I znaš što? Zapravo ima čak i svoje posebno značenje. Otkrit ćemo ti što tvoj omiljeni nakit govori o tvom liku.

De'llure Otkrij uz koje će modne dodatke svaka tvoja kombinacija izgledati savršeno

Statement nakit

Voliš velike ogrlice, pompozne naušnice i golemo prstenje na prstima? Ako voliš te radije posežeš za nakitom svaki dan u tjednu, to je znak tvoje samouvjerene prirode. Nema granica i nema tog glamura koje tvoj svakodnevni život ne može podnijeti. Tvoja strastvena osobnost jednostavno se „vidi“. Vjerna si motu: ako te život živcira, pospi ga sjajem!

Ljubiteljica srebrnog nakita

U tvojoj kutiji za nakit nalazi se samo nakit od srebra? Nisi jedina... Srebro je elegantno i bezvremensko. Ako se ne možeš zasititi srebrnih naušnica ili narukvica to je jasan znak: radije igraš na sigurno nego riskiraš, pouzdana si i odana. Nakon što pronađeš svoj omiljeni komad nakita, nosit ćeš ga svaki dan. Srećom, srebro ide uz svaki outfit!

Life&style Bottega Veneta prodaje ogrlice za 11.000 kuna koje izgledaju poput telefonske žice, svi ih zezaju

Filigranski nakit

Manje je više! Ako je to tvoj moto, onda XXL ogrlice i prevelike naušnice nemaju mjesto kod tebe. Filigran je tvoja ključna riječ. Naime, ti si elegantna, voliš minimalistički nakit i radije nosiš puno malih komada nego veliki nakit. Osjetljivost i iskrenost tvoje su velike vrline. Baš kao i tvoj osjećaj za modu i trendove!

Ljubiteljica zlatnog nakita

Kod tebe je sve zlato i sve svjetluca? Onda si definitivno prava ljubiteljica zlatnog nakita. Iznosiš svoje mišljenje otvoreno i iskreno te se u nekim situacijama osjećaš kao diva. Imaš zdravo samopouzdanje i ne bojiš se reći svoje mišljenje. Kombiniraš svoj nakit sa svojim samopouzdanjem: slojevi i puno prstenja samo su stvar stila. 

Ne voliš nakit

„Bez nakita“ je tvoj nakit? To znači da si prizemna, pažljiva i ne zanima te vanjski izgled. Ako ipak ponekad posegneš u kutiju za nakit, to je ručni sat ili filigranska narukvica. Glavna stvar je da za tebe ima emocionalnu vrijednost.

Life&style Voćni test osobnosti: Evo što tvoje omiljeno voće vrlo precizno govori o tvom karakteru

Posjeti Miss7.24sata.hr