Bez tave i prženja! Nevjerojatan trik za spravljanje kajgane slavne kuharice želimo isprobati

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Martha Stewart je poznata i vrlo uspješna američka (televizijska) kuharica 
  • Martha spravlja kajganu na vrlo nekonvencionalan način 
  • Kladimo se da nikada nećeš pogoditi kako!

Meka, ne previše suha, a opet lijepo prozračna kajgana – zvuči puno jednostavnije nego što doista jest. Na sreću, postoje profesionalci za štednjakom koji nam otkrivaju svoje trikove te nas mudro savjetuju. Međutim, s ovim prijedlogom kuharice Marthe Stewart nismo računale. Naime, ona spravlja meku i ukusnu kajganu bez štednjaka i tave! Njena tajna je - stroj za cappuccino! 

Kulinarske tajne Nevjerojatno ukusno jaje na oko: ovo je izvrstan trik za prženje koji vrijedi isprobati

„Vrlo zabavan način za spravljanje kajgane“ 

Kuharica je svjesna kako je njen način spravljanja nekonvencionalan, ali i pomalo zabavan. Naime, Martha Stewart razmuti nekoliko jaja zajedno sa solju, paprom i maslacem te se prebaci u ulogu bariste. Jaja se griju na vrućoj pari kao i mlijeko za kavu. Tako nastaje – barem tako tvrdi američka kuharica – savršena kajgana! „Stroj za cappuccino napravi kajganu s pomoću vruće pare pa je kajgana fina prozračna i meka. Jelo je gotovo za nekoliko sekundi.“ 

Life&style Jaje na oko ti se uvijek zalijepi za tavu? Odsad više neće – s pomoću jednostavnog trika!

Ne vjeruješ? Na sreću postoji video koji to dokazuje… 

Posjeti Miss7.24sata.hr