Albina predstavila spot za pjesmu Tick-Tock, fanovi oduševljeni ali su primijetili jednu razliku

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Spot za pjesmu Tick-Tock kojom će nas Albina Grčić predstavljati na Eurosongu ugledao je svjetlo dana
  • Videospot se dijeli društvenim mrežama gdje se nižu i brojni komentari i to mahom pozitivni  
  • Mnogi misle kako se radi  o ‘svjetskom uratku’, ali primijetili su da je pjesma, za razliku od izvedbe na Dori, u cijelosti otpjevana na engleskom jeziku

Nakon što je jučer premijerno prikazan u središnjem HRT-ovom Dnevniku , videospot za pjesmu Tick-Tock kojom će nas Splićanka Albina Grčić predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu, danas je izašao na You Tube platformi. 

Stars Tko je Albina Grčić, mlada Splićanka koja je osvojila srca hrvatske publike na Dori

Isječke videa na svome Instagramu objavila je i Albina.

'Već sam rekla koliko mi ova pjesma znači, a sada napokon imam priliku svoju poruku podijeliti i kroz video. Odrastanje je izazovno, no nitko se ne bi trebao bojati ostati vjeran samom sebi; svatko se može izdići iznad svih svojih nesigurnosti i postati što želi. Važno je da se držimo svog puta i pronađemo utjehu u ljubavi, snovima i strasti, u stvarima koje su jednostavne i čiste. Sandra Mihaljević hvala ti na tvojoj predanosti, ljubavi i napornom radu.'’, napisala je Albina netom nakon premijernog prikazivanja videa.  

Poznate dame u raskošnom izdanju: Evo tko je sve oduševio na crvenom tepihu Dore!

Sandra Mihaljević, supruga skladatelja, aranžera i glazbenog producenta Branimira Mihaljevića, koji je i napisao pjesmu, zaslužna je za ideju i u režiju videospota. 

Odlični komentari

Na profilu 22-godišnje Splićanke baš kao i na drugim društvenim mrežama i platformama nanizali su komentari o spotu za pjesmu Tick-Tock. Mnogi su istaknuli kako videospot izgleda svjetski te su izrazili nadu u odličan plasman na Eurosongu koji će se održati u svibnju. 

’Isuse koji spot, Amerika’’ komentirao je Albinin kolega Dino Jelušić. ‘’Super izgleda’’, ‘’Predobrooo’, ‘’Ova djevojka će donijeti Eurosong u Hrvatsku’’, '’Ovo je wow, svjetski'', samo su neki od komentara. 

Nakon što je protiv sebe okrenula gotovo cijelu Hrvatsku, Nina Kraljić nestala je s društvenih mreža

Jedna Albinina pratiteljica na Instagramu primijetila je kako je u spotu pjesma u cijelosti otpjevana na engleskom jeziku dok smo na Dori mogli čuti kako je dio pjesme otpjevan na hrvatskom jeziku. 

‘’Izbacili dio na hrvatskom? Šteta. Čak i stranci su najviše otkidali na taj dio’’, napomenula je. No, ubrzo joj je odgovorila Albina. ‘’Bit će to’’, kratko se nadovezala pjevačica. 

Kako se tebi sviđa spot za pjesmu Tick-Tock?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr