7 stvari koje bi trebalo izbjeći u novogodišnjoj noći

Instagram @haileybieber
Pred nama je "najluđa noć u godini", a ti sigurno već znaš gdje si i što ćeš odjenuti - skriva li se u tvojim planovima neka od ovih grešaka?
Vidi originalni članak

Bilo da si fan Nove godine ili radije ostaješ doma; bilo da već sad imaš razrađen plan do u detalj ili ne dijeliš uzbuđenje oko dočeka - sve se sigurno možemo složiti kako ovih 7 stvari stvarno treba pokušati izbjeći u novogodišnjoj noći! A ako si ikada napravila jednu od ovih pogrešaka, onda ti je jasno i zašto su na popisu... (neke od nas još uvijek imaju žuljeve koji to potvrđuju!)

MISS7 ANKETA Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

Nemoj nositi minijaturu haljinu u kojoj ćeš se smrzavati

Jer će ti i 5 minuta provedenih vani biti 5 minuta previše ako nosiš usku, kratku, prozirnu, minijaturnu haljinu. Obrati pažnju na to gdje ideš i kakvi će te tamo uvjeti dočekati. 

BEAUTY Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera!

Nemoj nositi previsoke štikle

Ne možeš hodati u njima; za 30 minuta će te boljeti stopala, a tako i tako je premračno da ih itko vidi i slini za njima! Odaberi par cipela koji si već ranije nosila i u kojem znaš da možeš izdržati cijelu noć.

Nemoj otići u neki preplaćeni klub/bar

Kao prvo, dobro znaš da sve plaćaš tri puta više nego što je to uobičajeno u klubovima. Kao drugo, bar je pun nabrijanih dvadesetogodišnjaka i prilično smo sigurni da ni nećeš doći do onog obećanog pića iz ponude. Šampanjac u ponoć? Na to možeš zaboraviti odmah. 

inti U čemu spavate ti i tvoj muškarac i što to govori o vašoj vezi?

Nemoj o svemu odlučiti prespontano

Znaš da je ovo "najluđa noć u godini" i da je sve već unaprijed puno. Svakako napravi planove s ekipom nešto ranije! Samo ne u gore spomenutim barovima... 

Nemoj prebrzo (ni presporo!) piti alkohol

...ako želiš barem dočekati ponoć, lakše malo s rakijama i džinom! Bit će vremena za nazdravljanje i uživanje u piću, ali predlažemo da Novu godinu ipak dočekaš trijezna. 

Life&style Pronašli smo 30 savršenih i totalno ženskih poklona do 100 kuna!

Nemoj imati prevelika očekivanja

Stvarno ne želimo biti pesimistični ni negativni, ali već sad dobro znaš da je Nova godina napuhana i precijenjena. To je samo još jedna noć u godinu koju trebaš provesti s dragim osobama i nema potrebe da si namećeš preveliki pritisak. 

Posjeti Miss7.24sata.hr