5 objava na Instagramu koje nas baš znaju iziritirati tijekom lockdowna

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Naravno, oduvijek su postojali: oni genijalci čiji su postovi u svijetu Instagrama samo izazvali kolutanje očima
  • Međutim, u vrijeme odricanja i povlačenja čini se da smo i mi malo osjetljiviji jer na svojoj koži osjećamo kako izgleda stvarnost, a s druge su strane neki korisnici potpuno izgubili dodir s njom
  • Otkrit ćemo ti 5 tipova objava na Instagramu koji nam ovih dana znaju ići na živce 

Od poziranja na egzotičnim destinacijama do frakcije „bogati i siromašni“: evo naših najneugodnijih Instagram pozera za vrijeme korona krize. 

1. Putnici - sa sunčanih plaža

Premda nam je hladno i već imamo velike sumnje u postojanje sunca, ova vrsta korisnika Instagrama stigla je na otok Južnog mora za vrijeme teškog lockdowna. Odatle nestrpljivo posta fotke à la „napeto tijelo na plaži s daskom za surfanje ispod ruke“, fotke „pozdrav suncu na plaži pod palmama“ ili „oh, toliko se zabavljam sa svojim egzotičnim koktelom u beskonačno velikom bazenu“. Hvala ti, zaista, vrlo lijepo od tebe, mislimo u sebi dok čučimo na kauču i pokušavamo zagrijati dušu kuhanim vinom. 

2. Produhovljena škvadra dubokih poruka

Tako su nevjerojatno zahvalni za sve što ih je nama ostalima grozna 2020. godina naučila. Prije krize ništa nije imalo smisla, a sada: zuuum, i ti si potpuno nova osoba i živiš u izobilju sreće, pozitive, divnih stvari koje ti se događaju... (na engleskom „Abundance“, također nova fancy riječ na Instagramu). I sve to, naravno, samo snagom misli. Doduše, pokušali bismo to i mi, ali nažalost veliko pročišćenje ne događa se preko noći. 

Life&style Maja Šuput pohvalila se egzotičnim putovanjem: ''Ne mogu zakinuti svoje pratitelje za ovu trudničku avanturu''

3. Freak za fitness i zdravlje

Oni nam postaju svoje slogane #titomožeš i #nemaisprike! Ne, ne možemo i ne želimo. Zašto bismo trebale ustati iz kreveta ranije ujutro i trčati na minus tri? Zašto bismo ujutro trebali piti zeleni smoothie kad možemo jaja i slaninu za doručak u kućnom uredu (konačno to možemo, na "pravom" poslu baš nije bilo prihvatljivo)? Pod “optimalnim tijelom” u vrijeme lockdowna podrazumijevamo #priuštisimiriodmor vrijeme.

4. „Bogati i siromašni“

Oh, uganula si gležanj dok si skijala u svom drugom domu u St. Moritzu? Nedostaje ti trening s osobnim trenerom zbog ograničenja? Oh, daj plači u tišini!

MLJAC Instagram teror: tko laže da svu tu hranu pojede?

5. Kraljica obiteljske idile

Dok mi na brzinu podgrijavamo ostatke pizze od jučer, posrćemo preko planina rublja za glačanje i svako toliko lupiomo glavom od zid jer djecu ipak NE možemo poslati u školu za tri dana), ova vitka i dotjerana mama pokazuje kako je pripremila carpaccio od cikle s pjenicom od hrena. Tu je i veganska savijača od kruške i brusnice s pestom od pistacije. Čini se da i njeno dvoje djece vole carpaccio. A izbildani partner ne voli toppinge, ali voli ih ljubiti i to često po njihovoj savršeno friziranoj kosi. U pozadini možemo vidjeti jastuke na sofi: raspoređene po bojama. Uzalud tražimo igračke na podu ili mrvice na stolu. A onda odemo povratiti…

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr