Tjedni horoskop: Rakovi, vage i škorpioni imat će sjajan tjedan, a tri znaka moraju još trenirati strpljenje

shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Krećemo velikim koracima u poseban tjedan: uskrsni tjedan
  • Čak i potpuno odvojen od vjerskog konteksta, Uskrs je posebno i lijepo vrijeme koje je ove godine okrunjeno veličanstvenim punim mjesecom u znaku vage
  • Pogledaj što je za tebe pripremio tjedni horoskop 

Na Veliku subotu će puni mjesec veličanstveno zasjati s neba i, nadamo se, donijeti nam mir i ravnotežu kakvu želimo! Evo što nam nudi najnoviji tjedni horoskop.

Tjedni horoskop od 11. do 18. travnja

Ovan

Sretan rođendan, dragi ovnovi. Doista smo zapeli s oba roga usred tvog vremena, dok sunce u znaku ovna svima nama omogućuje da se približimo svojim impulsima, a tebi, naravno, posebno, jer ipak je sada tvoje vrijeme. Nemoj dopustiti da te to odvrati od zacrtanog puta i od ciljeva kojima težiš. Naravno, smetnje će se pojaviti, čak i neke slatke, u obliku psića, dečka i drugih slatkih opcija. Ali, zapitaj se što TI doista želiš.

Bik

Već smo s malim prstom u intenzivnom i vrlo transformativnom vremenu elipsa. Kao bik, sada je „na tebi red“ – kotač sudbine će se vjerojatno u sljedećih nekoliko tjedana okretati malo brže nego što se već vrti. S pomrčinom u tvom znaku, 30. travnja će se osloboditi velike količine energije koje mogu potaknuti kreativnost i testirati veze. Samo budi tada mirna...

Blizanci

Nakon što si uspješno izabrana za glasnogovornicu (pogledaj prošlotjedni horoskop!) i svima si dala do znanja kamo si krenula, puni mjesec sljedećeg vikenda vjerojatno će biti vrijeme za nešto intenzivniju introspekciju. Što je to što sada želiš uravnotežiti? Gdje je previše? Gdje je premalo? Koji gumb želiš pritisnuti? Koga nazvati?

Horoskop Ova 3 horoskopska znaka se boje ozbiljnih ljubavnih veza, jesi li to primijetila?

Rak

Drago mjesečevo dijete, budi sigurna da te ne gleda samo mjesec, gleda te cijeli svemir i želio bi iskoristiti ovu priliku da ti kaže koliko je ponosan na tebe. Za svaki tvoj hrabri korak u nepoznato, zbog tvojih postignuća i načina na koji gospodariš životom... Proslavi se na Veliku subotu i dodijeli sebi zlatnu medalju časti pod zlatnim sjajem proljetnog punog mjeseca.

Lav

ROAAAAAR. Dobro ričeš zadnjih dana, dragi lave. Nemoj se iznenaditi ako su ti živci ovih dana malo napetiji nego inače. Sunce u znaku ovna je apsolutna praenergija, koja se često čini pomalo sirovom. Zato na Veliku subotu imamo nevjerojatno ljekovit pun mjesec koji sa sobom nosi snagu ljepote i profinjenosti. Neka njegovo svjetlo ljubavi obasja tvoju grivu, a ti češće fino duboko udahni pa izdahni...

Ovo su 4 najuspješnija horoskopska znaka prema astrologiji, što ti misliš o tome?

Djevica

Čudesna, vrlo radosna konstelacija događa se upravo u tvom susjedstvu na Veliku subotu, koja će nam, nadamo se, donijeti svu ravnotežu koja nam je tako hitno potrebna. Proljetni pun mjesec odvija se u susjednom znaku, vagi. Budi inspirirana, jer vaga uvijek donosi ravnotežu, mir i nadu. Međutim, tjedni punog mjeseca također imaju svojstvo iznošenja na vidjelo stvari koje bi se ponekad radije skrivale. Nema šanse!

Vaga

Čestitamo, draga vago! Ovih dana slaviš nešto poput svog lunarnog rođendana. Otprilike jednom godišnje je mjesec u tvom znaku i tadaaaa: to je sljedeće subote, Velike uskršnje subote. Kako dobro! Dakle, imaš jednu želju. Neka to bude velika želja koja ovom svijetu donosi više radosti, slobode i sklada.

Škorpion

Znamo da si čvrsta i da si ovdje da promijeniš stvari. I to je dobro i važno! Potrebni su nam škorpioni i njihov žalac, koji ponekad ubode. Međutim, u nadolazećem tjednu možeš svjesno usporiti i vidjeti svijet kroz oči pune ljubavi tvog susjednog znaka, skladne vage. Tamo se događa veličanstveni pun mjesec. Dopusti da te zarazi vibrom mira i ljubavi.

Horoskop Vječno mladi: ovi horoskopski znakovi uvijek ostaju djeca u srcu

Strijelac 

Ne brini ako ti se s vremena na vrijeme malo zavrti u glavi i ne znaš točno na kojem planetu živiš. Ili gdje su te naočale za čitanje. Sve je to sasvim normalno. To je samo planet Zemlja, koja se malo drma. I sunce u znaku ovna... Ali, pun mjesec u subotu unosi veliku porciju sklada i ljubavi i osigurava ravnotežu! Samo još malo strpljenja i sve će doći na svoje mjesto. 

Jarac

Zvuči li ti ono „biti u sadašnjosti“ pomalo kao slikanje murala u studiju joge? Ili na šalicu za kavu na kojoj piše „BE HERE NOW“? U svakom slučaju, ovaj tjedan je doista idealan za odlučivanje što je doista važno SADA u ovom trenutku, a ne galopirati svojim mislima u budućnost. Pun mjesec dat će nam puno uvida za koje nema mjesta kad razmišljamo o stvarima kojih (još) nema!

Vodenjak

Vodenjaci također mogu očekivati tjedan pun nevjerojatnih stvari. Mnogo toga što je bilo potpuno nevidljivo i skriveno odjednom dobiva novi sloj boje. Prekrasan proces koji se nekako divno uklapa u proljeće. Obrati posebnu pozornost na sitnice, na znakove koji se ponavljaju, svoje snove, pjesme na radiju, knjige na koje naiđeš. U njema su posvuda skrivene male poruke koje imaju veliko značenje.

Ribe

Uvijek je dobro, iznenađujuće i iznimno ljekovito usuditi se krenuti nepoznatim, nikad prije utabanim stazama te raditi stvari koje su potpuno izvan tvoje zone udobnosti. Trenutačno se ukrcavamo u prvo od dva puta u godini kada su pomrčine sunca i mjeseca. To su uvijek faze transformacije. Što se svjesnije upustimo u ove pustolovine, to bolje! Krenimo na nove puteve s nepoznatim ciljem!

Horoskop Znaš li koji se dragi kamen veže uz mjesec tvog rođenja? Evo koji je tvoj zaštitnik!

Posjeti Miss7.24sata.hr