Tjedni horoskop: Odlično je vrijeme za novi početak, a nekima se smiješe napete ljubavne iskre

Instagram Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • U astrološkom poimanju svemira rijetko se događa da su svi planeti izravni
  • Tako je gotovo cijele veljače, a duh i energija su usklađeni te svim silama idemo naprijed 
  • Jupiter i Venera dodaju prave začine kozmičkoj juhi, a astrološki nas očekuje miran, harmoničan kraj mjeseca – i to smo zaslužili

Odlično vrijeme za novi početak je mladi mjesec 20. veljače, koji se nalazi u znaku riba. Naša intuicija i emocije su sada osobito jake, a snovi postaju sve dublji, a opet stvarniji.

Tjedni horoskop od 20. do 26. veljače 2023. godine

Počevši od 20. veljače, Venera je u znaku ovna i energije u ljubavi će postati hrabrije i izravnije. Sada napokon možeš vjerovati u sebe i svoje osvajačke kvalitete. Ako si u vezi, trebala bi pripaziti da ne flertuješ previše – ili barem ne na način na koji bi te mogli pogrešno shvatiti. 

Jarac

Ljubav: Neptun jasno govori: želiš se približiti svom partneru na duhovnoj razini. Seks je dobar, ali duboki razgovori i zajednički ciljevi očito su vam sada važniji. Komunikacija je izvrsna, željeni učinci se pojavljuju. Slobodna si? Sada je gotovo s neobavezujućim flertovima. Tvoji fanovi moraju pokazati da misle poput tebe, inače ćeš se povući. Ali, ako te netko uvjeri, možda od flerta nastane i nešto više. 

Posao: Ovaj tjedan sve će ti ići jako dobro. Možeš iskoristiti svoje iskustvo i dati svojim kolegama temu za razmišljanje. U svim projektima pazit ćeš na detalje i radit će na zaostacima. Svoje financije imaš pod kontrolom. Kad je riječ o ugovorima, vrijedi provjeriti sitna slova.

Zdravlje: Osjećat ćeš se dobro jer se nalaziš u snažnoj i samouvjerenoj fazi s kozmičke točke gledišta. Sasvim dobro ćeš svladavati svoju svakodnevicu. Također ćeš si uzimati dovoljno vremena za wellness i opuštanje. Neptun potiče tvoju želju za duhovnošću i znanjem.

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars čine voljene osobe nježnima i umiljatima. Program maženja je najavljen, osjećaji se razvijaju. Samci su spremni za flert. Novi obožavatelj može te čekati na poslu ili u večernjem izlasku.

Posao: Brza si i maštovita u svom poslu. Merkur i Venera potiču komunikaciju među kolegama i ugodnu suradnju te potiču kreativnost. Financijski ćeš biti sretnija. Osjećaš da dugoročno možeš dobiti više od svog novca.

Zdravlje: Tvoj apetit za vježbanjem je velik i tražit ćeš sve moguće prilike da zadovoljiš svoju potrebu za akcijom. Ujutro ćeš biti puna energije, a navečer spremna za zabavu.

Life&style Ovo su najljepše minimalističke tetovaže za svaki horoskopski znak

Ribe

Ljubav: Zvijezde sada promoviraju tvoju osobnost. Samci će djelovati vrlo privlačno. Unatoč tome bit ćeš jako zaokupljena sobom i nećeš baš biti otvorena za vezu. Parovi trebaju dugi povodac i više vremena sami. Partner se ponekad mora odmaknuti.

Posao: Sunce u znaku riba stavit će te u centar pažnje na poslu. Dobit ćeš više priznanja. Imat ćeš dobar odnos sa svojim šefom i kao vođa tima možeš preuzeti više odgovornosti. 

Zdravlje: Sunce i Neptun u ribama dat će ti poticajne vibracije za lako podnošenje ovotjednih zahtjeva. U slobodno vrijeme treba ti više odmora i opuštanja. 

Ovan

Ljubav: S Venerom u ovnu bit ćeš zvijezda tjedna. Privlačit ćeš puno pozitivne pažnje i upoznati uzbudljive partnere za flert ako si solo. Aktivno traženje će ti se isplatiti! Parovi obnavljaju i jačaju svoje osjećaje jedno prema drugome jer ove iskričave vibracije donose puno požude i ljubavi.

Posao: Zvijezde te ovaj tjedan jako guraju u pogledu karijere. Više ćeš se zabavljati na poslu i možeš se osloniti na svoje kolege i drage mušterije. Pregovori o ugovorima idu dobro, a financijska pitanja također se razvijaju vrlo obećavajuće.

Zdravlje: Mars, planet energije, i Jupiter, glasnik sreće, učinit će te punom energije i dobro raspoloženom. Venera te također gura da se opustiš i uživaš. Na profinjen način ćeš uživati u dobroj hrani.

Bik

Ljubav: Ti i tvoj partner nećete ovaj tjedan uvijek imati vremena jedno za drugo. Bit ćete više okrenuti sebi, što unosi malu nelagodu u vezu. Zahtjev zvijezda je da održavate svoju vezu vrlo svjesno. Samci će se suočiti s nekim otkvačenim tipovima dok će koketirati. Budi strpljiva kad izlaziš, nemoj nagliti. 

Posao: Nemoj ni ovaj tjedan iznevjeriti svoju intuiciju i poznavanje ljudske prirode. Ipak, stvari ne idu po planu i nagovještavaju se stres i užurbani tempo. Tvoji kolege neće uvijek biti spremni na posao, a kupci su zahtjevni. Na financijskoj razini također je potreban oprez.

Zdravlje: Trenutačno ti malo nedostaje motivacije za sport, a i psihički si manje izdržljiva. Osloni se na zdravu kuhinju i više vitamina te smanji šećer i masnoće. Tada ti izazovni kozmički utjecaji neće moći nauditi. I još jedan dodatni savjet: san djeluje kao izvor energije.

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars donose ti sreću u ljubavi. Uživat ćeš u flertovanju i novim kontaktima i bit ćeš prilično uspješna u potrazi za partnerom iz snova. U vezi si? Onda napravi sve kako bi održala vezu. Postat ćeš vrlo bliska sa svojim partnerom na tjelesnoj i emocionalnoj razini.

Posao: Imaš vrhunske zvijezde za sve što se tiče dizajna i kreativnih ideja. Venera povećava tvoju kreativnost i čini te sjajnim timskim radnikom. Bolja zarada i povoljne ponude su tu, ali voliš i nesmotreno trošiti novac, stoga svjesno vadi novčanik iz torbice. 

Zdravlje: Planet ljepote Venera daje ti posebnu karizmu. Ali i sama puno radiš za to. Maske, kreme i tretmani: sve djeluje intenzivnije i čini da izgledaš još bolje. Otvorena si za nove izazove.

Rak

Ljubav: ovaj tjedan bit će prilično kontradiktoran. Venera kod parova izaziva ljubomoru i posesivnost. Srećom, sunce šalje mirne vibracije i sukobi se mogu riješiti uz razumijevanje i dobar razgovor. Samci su u aktivnoj potrazi jer ih njihove zvijezde potiču na to. Iskre lete, ali stvari bi se mogle malo zakomplicirati. 

Posao: Stvari na poslu postaju užurbane i potreban ti je siguran instinkt u odnosima s kolegama. Dobro upravljanje vremenom će ti pomoći. Izvrsna stvar je da se možeš dobro koncentrirati i dogovoriti. Financijski imaš situaciju pod kontrolom pa iskoristi svoj dobar osjećaj za novac.

Zdravlje: Ovaj tjedan očekuje te gust program i važno je pametno koristiti vlastite snage. Uspori i dopusti si više odmora i sna. Lagana hrana bogata vitaminima pomoći će ti ojačati imunološki sustav.

HOROSKOP Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu

Lav

Ljubav: Venera i Mars povećavaju tvoj seksepil. Slobodni će to pametno koristiti, a obožavatelji će te dobro prihvaćati. U vezi si? Super, sada je došlo do oživljavanja u smislu romantike i nježnosti. Približit ćeš se partneru i jačati svoju vezu.

Posao: Posao napreduje prema tvojim zamislima. Poboljšavaš svoj imidž, slijediš ambiciozne ciljeve i uzdižeš se. Važni ljudi te slušaju, jer se vidi da imaš posebnu viziju. Tvoj kreativni rad i ideje bit će traženi. Međutim, prečesto koristiš svoju kreditnu karticu pa bi bilo dobro da malo usporiš.

Zdravlje: Sada točno znaš što trebaš napraviti kako bi ostala u formi i izgledala dobro. Mars i Jupiter sada aktiviraju stabilnu liniju pa si jako izdržljiva. Ipak, bilo bi dobro za tebe dignuti sve četiri u zrak navečer i priuštiti si dodatni tretman ljepote.

Djevica

Ljubav: Sunce i Mars nude izazovne tendencije, tako da ti partner baš i ne odgovara. Međutim, mašta i empatija zbližit će vas kao par. Samci su pod visokim naponom i imaju želju za osvajanjem. Ali, radi se više o impresioniranju drugih. Velika ljubav može čekati.

Posao: Trenutačno ti je vrlo lako priviknuti se na nove okolnosti na poslu. Zainteresirana si za inovacije i pomoć u organizaciji. Zastarjelo se odbacuje. Vješto ćeš koristiti nove pristupe od digitalizacije do upravljanja vremenom. Također ćeš imati dobar odnos s nadređenima.

Zdravlje: Kao tipična djevica uvijek svjesno brineš o sebi i paziš na svoju kondiciju. Trenutačno osjećaš da tvoja razina energije nije na visini. Potrebno ti je više odmora, a nikako stresa u slobodno vrijeme. 

Vaga

Ljubav: Venera i Jupiter su jako dobri za samce. Osvajački si raspoložena i želiš više od flerta. Erotika i seks su u prvom planu. Parovi također trebaju puno dodira pa se tvoj partner sada može radovati ugodnim satima. Promjena u krevetu je uključena!

Posao: Trenutačno imaš vlastite ideje o pravdi i ne bježiš od sukoba. Mars te potiče, što ponekad može biti i iscrpljujuće. Ali, Merkur djeluje kao posrednik i na kraju donosi uspjeh. Budi jaka i uvjerljiva u raspravama. 

Zdravlje: Mars te izgrađuje, a tvoj imunološki sustav jača. Tvoj energetski barometar raste i nadmašuje ga samo razina tvog dobrog raspoloženja. Možeš vjerovati sebi više nego inače, ali uz malo ograničenje: postoji blaga sklonost iritaciji kože. 

Škorpion

Ljubav: Slobodni su otvoreni za sve novo i skloni su flertu. Ali, više od toga se vjerojatno neće događati. Već si u vezi? Sunce i Neptun pomoći će ti da održiš svoju vezu s puno mašte. Naime, rutina u vezi nema šanse kod tebe.

Posao: Trenutačno si potpuno motivirana u svom poslu i uživaš u izazovnim projektima. Voliš se angažirati i imati motivirajući i lojalan učinak na kolege. Međutim, Merkur unosi nemir u financije. Izbjegavaj naglu kupovinu i svjesnije uspoređuj cijene.

Zdravlje: Sunce i Neptun daju dobre impulse koji te jačaju na mentalnoj razini. Tvoje intuicija je golema i imaš dobar pristup svojoj psihi. Sada možeš analizirati i riješiti probleme koji su te zaokupljali. 

Strijelac

Ljubav: Kozmički kontrastni program tjedna unosi zamah u vezu. Tvoj moto je: romantika da, seks ne. Ti i tvoj partner sada se radije držite za ruke i oslanjate na nježnost. Venera i Jupiter čine samce otvorenima za ljubav, ali samo ako se njihovi obožavatelji izražavaju na probran način i nastupaju sa stilom. Sada se oslanjaš na klasu i samo oni koji to mogu ponuditi dobit će drugi spoj.

Posao: Merkur ti olakšava umrežavanje s drugim ljudima, kao i prikupljanje važnih informacija. Dobro se izražavaš, bolje polažeš ispite i postižeš dobar dojam ako tražiš posao. Financijski iskorištavaš svoje prilike i imaš više novca na raspolaganju.

Zdravlje: Psihički si dobro raspoložena jer Merkur jača tvoje mentalne i intuitivne moći. Ali, to nije sve. Venera ti daje više karizme, samopouzdanja i unutarnjeg spokoja. 

Life&style Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu

Posjeti Miss7.24sata.hr