Ljubavni horoskop za svibanj: Očekuje nas vrući proljetni mjesec pun ljubavi i strasti

shutterstock Ljubavni horoskop za mjesec svibanj
Vidi originalni članak
  • Prema horoskopu za svibanj 2023. godine, u ovom mjesecu mnoge očekuju sretna iskustva i uzbudljivi izazovi
  • Zvijezde su naklonjene novim susretima, romantičnim avanturama te osobnom razvoju
  • Saznaj što to sve zvijezde spremaju u mjesečnom ljubavnom horoskopu

Mjesečni ljubavni horoskop za svibanj 2023. donosi proljetnu zaljubljenost, buđenje emocija te puno nježnih trenutaka. Međutim, također upozorava na ishitrene odluke. Impulzivnost može dovesti do čitavog niza problema: sukoba, svađa, pa čak i prekida... Stoga je važno je djelovati smireno, ali i samouvjereno, vodeći računa o okolnostima.

Horoskop Evo zašto je prekrasno, ali ponekad i jako zahtjevno imati horoskopskog bika u svom životu

Značajan događaj za obiteljski život bit će puni mjesec u svibnju. Između supružnika će se uspostaviti posebna veza i povećat će se seksualna privlačnost. Vrijeme je da vezu podigneš na novu razinu i zajednički riješite sva problematična pitanja.

Jarac

Zvijezde su ti naklonjene i pokazuju ti nove perspektive i prilike. U ljubavi jarce očekuju predivna senzualna iskustva u vezi. Venera preporučuje uzbudljivo obogaćivanje erotske međuigre novim, drskim varijacijama i ritualima. Priušti si zajednički time-out u kojem se s osobom koju voliš prepusti romantičnim trenucima sreće. Razgovaraj s partnerom o zajedničkim željama kako bi vaša veza dosegla višu razinu povezanosti i ljubavi.

Slobodne jarce očekuju uzbudljivi ljubavni susreti. Vjeruj svojoj intuiciji i dopusti da te ljubav iznenadi. Nemoj se fokusirati na određeni tip ili vanjske karakteristike, nego na osobu sa svim njezinim svijetlim i tamnim stranama. Tvoja partner iz snova vjerojatno izgleda drugačije nego u tvojoj mašti. Budi otvorena za nova iskustva, to bi se moglo pokazati kao ključ velike sreće. Tko zna, možda te tvoja velika ljubav već čeka?

Vodenjak 

Prema ljubavnom horoskopu za svibanj 2023. vodenjake ovog mjeseca očekuju promjene i skrivene prilike. Vodenjacima se u početku proriču manje napetosti u vezi, koje se temelje na nesporazumima koji će se brzo razjasniti. Nakon toga očekuje te sretan mjesec. Venera dominira ljubavnom vezom s dirljivim trenucima senzualnosti i strasti. Fokus je očito na erotici. Iskoristi energiju Venere da dodatno ojačaš vezu sa svojom voljenom osobom. Pobrini se za dovoljno trenutaka intimnog druženja i erotskog zavođenja u kojima ćete zajedno uživati u ljubavi.

Ljubavne zvijezde jako su naklonjene samcima rođenima u znaku vodenjaka. Nemoj ostajati sama kod kuće, izlazi puno i iskoristi priliku za nove i zanimljive susrete. Venera i Kupid će ti donijeti više od jednog ljubavnog kandidata. Samo budi svoja i šarmiraj ljude oko sebe prirodnošću, humorom i suptilnim seksepilom. Iznenadit ćeš se koga ćete susresti i kamo te to može odvesti.

Ribe 

Za ribe u paru, nakon emotivnih neizvjesnosti u travnju, predviđa se da će harmonija od sredine mjeseca ponovno zauzeti mjesto koje joj pripada. Venera ti savjetuje da se pobrineš da osoba koju voliš ne bude emocionalno zanemarena i da dobiješ dovoljno pažnje i uvažavanja pune ljubavi. Tada ćeš i u erotici osjetiti kako je ljubav lijepa u svoj svojoj strasti i intenzitetu.

Slobodnim ribama su naklonjene zvijezde. Čeka te nekoliko prilika da upoznaš nekog posebnog. Vjeruj svojoj intuiciji i otvori srce novim iskustvima. Ali, nemoj biti previše nestrpljiva i izbjegavaj silu. Neka stvari idu svojim prirodnim tijekom.

Ovan

U ljubavi, prema horoskopu za svibanj 2023., ovnovi mogu očekivati vrijeme romantike i senzualne strasti. Venera ti pomaže da ojačaš vezu sa svojom dragom osobom i svoju ljubav podigneš na višu razinu. Božica ljubavi preporuča da svibanjske praznike iskoristiš za romantične odmore u dvoje i vezi ponovno daš senzualnu, erotsku notu. Neka i tvoj partner doživi tvoju ljubav kroz zagrljaje, poljupce i poglede pune ljubavi. Zvijezde će te nagraditi intenzivnim trenucima sreće.

Samci će slučajno sresti tihu osobu čije privlačnosti ćeš postati svjesna tek u razgovoru. Flert je u početku težak, novo osvajanje je sramežljivo. Tvoje vještine zavođenja su tražene. Nastavi s oprezom i osvoji bodove svojom emocionalnom stranom. Tada ćeš imati dobre šanse da zaiskri i započne uzbudljiva veza. 

Bik

Mjesečni ljubavni horoskop za svibanj 2023. predviđa obećavajuće promjene za bikove. Zvijezde će ti dati novu dinamiku i prilike za početak na profesionalnom i ljubavnom planu. Bikovi mogu od sredine mjeseca očekivati osjetno poboljšanje postojeće veze. Venera savjetuje obnovu veze tako da se ponašaš kao da ti je dragi novi poznanik i želiš osvojiti njegovo srce. Upusti se u ovu novu igru ljubavi i uživaj u senzualnim trenucima sreće sa svojim partnerom.

Slobodne i zaljubljene bikove čeka odluka. Potkraj mjeseca na putu bi ti mogla prići nova osoba koja će te fascinirati tjelesno i karakterom. Želiš li nastaviti trenutačni flert ili su vrijednosti i erotske sklonosti previše različite? Slijedi svoje srce i vjeruj da će ti svemir dati ono što želiš ako napraviš pravi izbor.

Blizanci 

Blizanci u vezi mogu očekivati doista sretan mjesec pun ljubavi. Mazite jedno drugo s puno ljubavi i planirajte romantične odmore za druženje u kojima možete njegovati i ojačati svoju vezu. Venera preporučuje davanje više prostora senzualnoj ljubavi. Provedi svoje želje i maštarije u djelo. Dopusti da te inspirira strast i uživaj u erotskom blaženstvu u potpunosti.

Za samce svibanj 2023. predviđa velike prilike za upoznavanje atraktivnih ljudi. Venera te podržava, ali očekuje da budeš otvorena za nove susrete i erotska iskustva. Usudi se samouvjereno prići nekome tko ti se sviđa. Ostani autentična i dopusti da tvoja osobnost i seksepil zablistaju. Raduj se uzbudljivim flertovima s velikim potencijalom za ljubav.

Rak 

U ljubavi rakove očekuje mjesec pun ljubavi u vezi. Venera će obogatiti vezu dubokim emocijama i senzualnom strašću. Božica ljubavi preporuča da organiziraš posebne večeri s voljenom osobom kako biste proslavili intimnost novim erotskim varijantama i dodatno produbili svoju ljubav.

Slobodne rakove očekuje mjesec pun prilika u ljubavi. Nova poznanstva i uzbudljive erotske avanture su u zraku. Tko zna, možda upoznaš nekoga s kim možeš zamisliti trajnu vezu. Budi autentična i slušaj svoje srce. Prava ljubav nadilazi erotiku i dolazi iznutra. Ali, Venera i Kupid preporučuju iskoristiti prilike za erotske avanture i uživanje u senzualnosti.

Lav 

Razgovarajte o tome kako možete podržati i inspirirati jedno drugo u vezi. Osobito ako ste već dugo u vezi, trebali biste unijeti dašak svježeg zraka u erotiku. Uvedi nove rituale senzualnosti i ponovno uživaj u više požude i strasti.

Samce rođene u znaku lava očekuju uzbudljiva iznenađenja. Sadašnjem flertu mogao bi doći kraj. Ali, zvijezde stvaraju zanimljive nove susrete, od kojih bi te dva mogla posebno zanimati. Otvori svoje srce i dopusti da te vodi energija svemira. Također prihvati početne neizvjesnosti. Tko zna kakvi te sve neočekivani užici očekuju.

Djevica 

Djevice očekuje uzbudljivo razdoblje na ljubavnom planu. Zvijezde su naklonjene novim susretima i dubljem razumijevanju u postojećim vezama. Dopusti da te inspiriraju strast i erotika i obrati pozornost na povezanost srca. Njeguj svoju vezu kroz zajedničke romantične stanke. Ne zaboravite jedno drugome dati prostora za slobodu i samorazvoj. 

Samci trebaju biti otvoreni. Ne moraš uvijek preuzeti inicijativu. Tvoja ravnoteža i vitalnost daju ti neobično privlačnu karizmu koja mami druge da ti priđu. Dopusti im to, uživaj u flertu i igri zavođenja.

Vaga 

Mjesečni ljubavni horoskop za svibanj 2023. proriče vagama mentalnu bistrinu, pozitivnu energiju i lijepe susrete. Također predviđa sretnu fazu u ljubavi za vage u vezi. Uživaj u dubokom osjećaju povezanosti s osobom koju voliš. Pokušaj svjesno stvarati trenutke koji su samo vaši. Planiraj romantičnu večeru kod kuće praćenu senzualnim vatrometom ili krenite na romantični izlet u prirodu. Tvoja veza će kroz ova iskustva postati još prisnija i skladnija.

Slobodne vage mogu očekivati obećavajuće vrijeme za nova poznanstva. Budi otvorena za uzbudljive flertove i nova erotska iskustva. Provjeri podudaraju li se tvoje želje i ciljevi. Vjeruj svom osjećaju i neka te izgled ne zavara. Dok se pronalazak srodne duše u početku može činiti teškim, svibanj može biti početak prekrasne i trajne veze.

Škorpion 

Škorpione u vezi očekuje faza novog sklada u ljubavi nakon napetosti prošlog mjeseca. Venera savjetuje intimno zajedništvo kako bi obnovila i revitalizirala vezu s partnerom. Zavedi voljenu osobu pogledima punim ljubavi i nježnim zagrljajima. Iskoristi romantične vibre uz zajedničke aktivnosti koje dodatno pojačavaju harmoniju. Taj sklad srca odrazit će se i u erotici.

Samce škorpione očekuje puno raznolikosti u ljubavi. Savršeno je vrijeme za flert i puštanje iskri. Venera i Kupid dogovaraju ti susrete sa zanimljivim ljudima. Međutim, oni imaju vrlo različite prednosti. Ako nisi sigurna tko ti najbolje pristaje, slušaj svoje srce i nemoj suditi samo po erotskim aspektima.

Strijelac 

Nastavi s aktivnostima u paru koje ste započeli u travnju. Uživaj u proljeću s osobom koju voliš i posveti joj više emotivne pažnje. Ljubavni pogledi, nježni zagrljaji i uvažavanje promiču kvalitetu vaše veze. Venera savjetuje da ne zanemariš erotiku. Oslobodi svoje zavodničke vještine i zajedno uživajte u senzualnom jedinstvu.

Slobodne strijelce očekuje faza iskričave ljubavi. Budi otvorena za nove susrete. Kupid i Venera zadovoljit će te zanimljivim iskustvima. Početna priča iz kreveta koja će te oduševiti erotskim intenzitetom ima potencijal za trajnu vezu. Međutim, izvan spavaće sobe bi trebala uskladiti svoje vrijednosti i ciljeve. Venera ti također omogućuje flert s drugom osobom koja se na prvi pogled može činiti neupadljivom, ali će te iznenaditi neočekivanim kvalitetama.

Horoskop Ovih pet horoskopskih znakova često muči prošlost i to im je veliki uteg u životu i ljubavi

Posjeti Miss7.24sata.hr