Znamo kako mirišu zvijezde: Koje parfeme nose Adele, Taylor Swift, Rihanna...

@taylorswift
Vidi originalni članak
  • Sigurno mnoge ljubitelje i ljubiteljice parfema zanima kako miriše njihova omiljena poznata osoba
  • Nerijetko slavni otkriju koji parfem skrivaju u svojoj torbici, ako naravno, nemaju svoj vlastiti 
  • Orijentalni, slatki, cvjetni, samo su neki od onih koje zvijezde preferiraju pred nastup ili red carpet

Odabrati parfeme za sebe, ali i za voljenu osobu nije baš uvijek jednostavno, no često se u tim trenutcima, osim preferencijama onoga kojemu kupujemo ili smo to mi sami inspiriramo onime što nam nude bespuća interneta. U takvim situacijama inspiracija su nam i zvijezde koje ne samo da imaju svoje parfeme, nego nerijetko otkrivaju koji su njihovi omiljeni mirisi.

I dok jedne poznate osobe vješto skrivaju kojim to bočicama i mirisnim notama uljepšavaju svoj dan kako taj parfem ne bi postao suviše manistream, drugi će vrlo rado otkriti svoje omiljene brendove. U ovo drugu kategoriju spadaju zvijezde s popisa.

Life&style Voskovi što mirišu na najfinije parfeme, tematske radionice i prvi Candle Club! LitLab ima najmirisnije novitete!

Adele

Britanska pjevačica svom je mirisu vjerna još iz tinejdžerski dana. Dior Hypnotic njezin je odabir, a cijena na Notinu iznosi 142,80 eura. Riječ je o orijentalnoj vrsti mirisa s bazom vanilije.

 

 

Rihanna

I dok Adele tvrdi da nikada ne bi proizvela vlastiti parfem i još ga i koristila, kolegica s Barbadosa ima vlastiti parfem koji prakticira nositi. Riječ je o Fenty Eau de Parfum za koji je postojala i lista čekanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Life&style Rihanine fotografije kako doji dijete su hit. I dio njezine nove kampanje, provokativne kao uvijek

Billie Eilish

Osim vlastitog mirisa Eilish by Billie Eilish, mlađahna glazbenica voli kombinirati s parfemima. ima širok izbor omiljenih mirisa koje mijenja, a jedan od omiljenih joj je i Le Labo Another 13.

 

 

 

Sydney Sweeney

Zvijezda serije ‘Euphoria’ koristi Marc Jacobs Daisy. ”Sviđa mi se što ovaj parfem nije toliko jak da kad uđete u sobu, ostavljate oblak iza tebe. Vrlo je nježan i jedan je od onih parfema za koje ako želiš da ih netko pomiriše, mora ti biti dovoljno blizu.

 

 

Beauty Omiljeni Tom Ford 'gurmanski' parfem vratio se u novom, boljem ruhu: kava i začini čine neodoljivu toplu kombinaciju

Harry Styles

Tobacco Vanille Toma Forda očito je omiljeni miris vlasnika hita ‘As It Was’, a to je otkrila njegova vizažistica vizažistica Lou Teasdale kada je podijelila fotografiju svih proizvoda koje drži u svom priboru i koje koristi na Harryju prije nego što izađe na pozornicu.

 

 

Taylor Swift

Pjevačica za čijim koncertnim filmom luduje cijeli svijet ljubiteljica je Flowerbomba by Viktor & Rolf, a dragi su joj i mirisi Toma Forda.

 

 

Olivia Rodrigo

Ova 20-godišnja glumica i pjevačica uistinu ima istančan ukus za parfeme. Nedavno je otkrila kako preferira Baccarat Rouge unisex parfem. 

 

 

Moda Crno-bijela kombinacija i strast prema Diorovim dodacima: prolaznica je zablistala u ležernom outfitu

Posjeti Miss7.24sata.hr