Trepavice koje izgledaju kao umjetne: Maybelline je pokazao kako ih postići kod kuće s maskarom

Instagram@meganfox
Vidi originalni članak
  • 'Lebdeće trepavice' novi su trend šminkanja koji postaje sve popularniji
  • Izgled sadrži vrlo laganu primjenu maskare za stvaranje pernatog, 'lebdećeg' efekta
  • Pojasnit ćemo ti kako točno postići ovaj trend kod kuće

Prilično smo impresionirani očaravajućim glam izgledom koji znaju pružiti umjetne trepavice, ali iskreno, ponekad je manje - više. Možda je baš zato trend tzv. lebdećih trepavica tako postao popularan - riječ je o, u osnovi prirodnim, ali lepršavo naglašenim trepavicama koje se postižu običnom maskarom. Najbolji dio: možeš postići izgled sama kod kuće. Samo, za postizanje mekih i uvijenih trepavica prvo moraš odabrati pravu formulu maskare. 

Beauty Top lista 12 Maybellineovih maskara koje obožavaju i vizažisti

Odaberi maskaru za podizanje trepavica koja je lagana i ne čini tvoje trepavice teškima. Potraži formulu koja se može nadograditi i koja može dati izgled uvijenih trepavica. Osim odabira prave formule, također moraš biti sigurna koja maskara odgovara tvojem tipu trepavica.

Najbolje maskare za trepavice pune volumena među kojima ćeš naći svog favorita

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maybelline New York (@maybelline)

Finalni rezultat su podignute, lepršave trepavice koje daju efekt otvorenijih i odmornijih očiju. 

Beauty Beauty svijet obožava 'sunburn blush' trend šminkanja. Evo zašto je tako popularan

Osnovni savjet za stvaranje lebdećih trepavica kao da ih je profesionalac radio: ne zaboravi minimalizam. Pogledaj video gore da bi pohvatala tehniku. Počni s uvijanjem trepavica uvijačem u smjeru prema gore kako bi postigla vidljivu razliku na svojim trepavicama. Nakon uvijanja trepavica vrijeme je da ih namažeš maskarom. Održavaj suptilnost trepavica dodavanjem tankih slojeva maskare. Ako misliš da tvoja maskara ima jak pigment, poslužit će i jedan sloj. Pretjerivanje može rezultirati teškim trepavicama punim grudica, a to nije ono što želiš. 

Posjeti Miss7.24sata.hr