Tko stoji iza frizura Maje Šuput, Franke Batelić, Albine, Jelene Rozge i mnogih drugih?

Instagram@frankaofficial_
Vidi originalni članak
  • Godine truda, marljivog rada i predanost kvalitetnoj usluzi učinile su Zvonimira Franića možda i najuspješnijim hrvatskim frizerom 
  • Otvoren je novi Salon Franić, u zagrebačkoj Hondlovoj ulici 2C, a luksuzom parira salonima kakve viđamo u  svjetskim metropolama
  • Krunu karijere Zvonimir Franić proslavio je u krugu klijenata i suradnika, a goste je zabavljala Jelena Rozga

Novi Salon Franić diči se svojim luksuznim  interijerom koji odiše elegancijom. Tako će se svi oni koji vole svoju kosu i žele originalnu frizuru ubuduće uputiti u zagrebačku Hondlovu ulicu 2C u novootvoreni frizerski salon koji doista izgleda svjetski.

Beauty 'Predah od bojenja' je vrlo vrući trend! I dalje malkice farbamo kosu, ali se ona puno laše održava

Otvorenje nije moglo proći bez velike proslave, a preseljenje na novu i veću lokaciju ujedno je i proslava jubilarnih deset godina karijere vjerojatno najuspješnijeg hrvatskog frizera, Zvonimira Franića. Tako su se Franiću u proslavi pridružili njegovi suradnici, klijenti, ali i mnoge poznate osobe s kojima već dugi niz godina njeguje uspješnu suradnju.

Za dobru glazbu pobrinula se Jelena Rozga, koja je sve prisutne oduševila repertoarom na kojem su mjesto pronašle akustične verzije njezinih najpoznatijih pjesama, a otvorenje nisu propustili ni Maja Šuput, Nives Ivanković, Franka Batelić, Albina, Dina Dragija te mnogi drugi.

Zvonimir Franić je sinoć predstavio i još jednu novost u svom poslovanju. Postao je distributer za čak sedam zemalja regije za trenutačno jedan od najpopularnijih brendova za kosu na svijetu – Monpure.

„Više od deset godina, svakodnevnim radom u salonu imao sam prilike isprobati mnoštvo proizvoda za njegu kose. U želji da svojim klijentima ponudim samo najbolje, odlučio sam krenuti korak dalje. Postavio sam si cilj da svojim klijentima želim ponuditi i omogućiti isključivo visokokvalitetne, nišne brendove koji će promijeniti način na koji se njegujemo, a rezultati nakon korištenja govorit će sami za sebe.  U mnoštvu proizvoda i brendova koji se danas nude na tržištu, onaj koji se posebno istaknuo svojim clean, izrazito koncentriranim, biljnim formulama, te me osobno oduševio, bio je Monpure“, rekao je Zvonimir.

„U salonu ćemo uskoro predstaviti cijelu Monpure liniju, od kojih bi posebno istaknuo njihov bestseller proizvod Follicle Boost Hair Density Serum koji smanjuje ispadanje kose, potiče i ubrzava rast zdrave, sjajne i čvrste kose“, naglašava Zvonimir.

Beauty Barbie visoki rep izgledat će super u svakoj svečanoj prilici. Evo kako ga napraviti bez puno muke

Posjeti Miss7.24sata.hr