Nova krema iz The Ordinaryja mogla bi biti ljetni spas za masnu kožu i kožu sklonu aknama

Instagram @theordinary The Ordinary Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan krema
Vidi originalni članak
  • Kraj svibnja i početak lipnja idealno je vrijeme za pripremanje ljetne skincare rutine i dodavanje novih proizvoda
  • Svojeg kandidata za njegu ima i popularan brend The Ordinary, koji je nedavno lansirao novu hidratantnu kremu, Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan
  • Ključni hidratantni sastojak, beta glukan, dobiven iz reishi gljiva, zadržava hidratantnost kože te ima i jak antioksidativni učinak

Za sve koji su u potrazi za novim skincare proizvodom, točnije hidratantnom kremom za lice, iz The Ordinaryja su ovog mjeseca stigle odlične vijesti.

Nakon što je brend u posljednjih nekoliko mjeseci na beauty tržištu predstavio više novih skincare proizvoda, poput Glucoside Foaming čistača za lice, Multi-Peptide seruma za okoloočno područje, kao i Natural Moisturizing Factors + Phytoceramides, hidratantne kreme za suhu kožu, nedavno je predstavljena i krema za masnu kožu i kožu sklonu aknama, Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan, prva gel krema iz linije brenda, koja je od svog nedavnog lansiranja u beauty zajednici prikupila same pohvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Ordinary (@theordinary)

The Ordinary je već odavno na beauty tržištu potvrdio svoje mjesto kvalitetnim proizvodima s pristupačnim cijenama, a njihovoj se ponudi sad pridružila nova hidratantna krema s laganom gel formulom na bazi vode, koja nakon samo jednog nanošenja koži lica pruža cjelodnevnu hidrataciju i sprječava gubitak vode, bez da potiče upale na koži.

Beauty Ova krema i serum novi su moćni duo za njegu nježnog područja oko očiju, sklonog borama

Zvjezdani sastojak Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan kreme svakako je hidratizirajući beta glukan, koji je jednako kao i hijaluronska kiselina, vrlo snažan izvor hidratacije za kožu, kao i poticatelj smanjivanje finih linija na koži kontinuiranom upotrebom.

Specifičan beta glukan koji se nalazi u novoj kremi iz The Ordinaryja dobiven je iz reishi gljiva, koje se u tradicionalnoj kineskoj medicini koriste već više od dvije tisuće godina. Uz izniman hidratantni učinak, beta glukan sprječava suhoću i zatezanje kože te je i odličan antioksidans, koji štiti kožu od vanjskih stresora. Osim beta glukana, Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan sadrži i ceramide, koji štite barijeru kože te amino kiseline, koji obnavljaju oštećenu kožu tijekom vremena.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan krema dostupna je po cijeni od 13,56 eura. 

Beauty 2 očita i 2 neočekivana znaka da naša hidratantna krema ne radi. Plus najbolje regenerativne kreme za spas

Posjeti Miss7.24sata.hr