Sydney Sweeney je otkrila bez kojeg parfema ne izlazi iz kuće: "Trebale su godine da pronađem 'svoj' miris"

Instagram @sydney_sweeney Foto: Instagram @sydney_sweeney
Vidi originalni članak
  • Romantična komedija 'Samo ne ti' obara rekorde gledanosti, a o glavnoj glumici Sydney Sweeney ne prestaje se pričati 
  • Ovih je dana zvijezda brojnih intervjua, a u jednome je otkrila kojem je parfemskom mirisu vjerna
  • Koji je to parfem toliko oduševio hulivudsku zvijezdu, saznaj u nastavku

Novi film 'Samo ne ti' ima sve sastojke za dobru romantičnu komediju: svi pričaju o kemiji između glavnih glumaca Sydney Sweeney i Glena Powella, radnja je jednostavna i sladunjava i prati tipičan "od neprijatelja do zaljubljenog para" zaplet koji svi volimo! Sydney Sweeney već se proslavila u serijama 'Euforija' i 'Bijeli lotus', ali nakon ovoga filma ne prestaje se pričati o njoj.

Do u detalja se secira njezin stil odijevanja, boja kose, prehrana i vježbanje (kojima održava vitku liniju), kako joj se zove pas (Tank)... Tako smo saznali i bez kojeg parfema ne izlazi iz kuće. U nastavku donosimo parfem s kojim ćeš mirisati poput holivudske zvijezde! 

Life&style Romantična komedija „Samo ne ti“ pravo je iznenađenje na kino repertoaru!

Sidney je za Glamour otkrila ime parfema bez kojeg ne može: Armanijev My Way. “Sviđa mi se bočica jer ima mali plavi vrh i to je moja omiljena boja”, rekla je. “Trebalo mi je mnogo, mnogo godina da pronađem svoj miris; to je dogačko putovanje. Tada sam počela shvaćati da ovaj parfem različito miriše na različitim dijelovima tijela. Bio je to dugi proces dok nisam pronašla parfem kojem sam vjerna.”

My Way stvoren je od kompozicije pomno izabranih sastojaka. Bazne note su: drvo cedra, mošus, vanilija, srednje jasmin i tuberoza, a gornje bergamot i cvijet naranče. Bergamot se sljubljuje s egipatskim cvijetom naranče u luminozan, prozračan spoj naglašen blistavim cvjetnim buketom tuberoze i indijskog jasmina u samom srcu mirisa. Vibrantna cedrovina iz Virginie u kombinaciji sa senzualnom vanilijom s Madagaskara i bijelim mošusom daju posljednji pečat ovom elegantnom mirisu za žene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Beauty Novi parfem Toma Forda Vanilla Sex potaknuo nas da se prisjetimo i ostalih senzualnih parfema s notom vanilije

Posjeti Miss7.24sata.hr