Svi isprobavaju frizuru koja izgleda kao "milijun dolara", a proslavila ju je Jennifer Aniston

Instagram/@mellisawillcutyou Trend frizura
Vidi originalni članak
  • Ova frizura izgleda kao frizura od "milijun dolara" s crvenih tepiha, a zapravo je vrlo jednostavna
  • S obzirom da smo svi postali super lijeni s našim režimom ljepote i frizure upravo ovo nam treba
  • Podsjeća nas na Jennifer Aniston oko 2006. godine, ova frizura podrazumijeva slojevite pramenove koji se zanosno gibaju i zahtijevaju malo stiliziranja

Ako si ikada na svojim svakodnevnim videopozivima provela više vremena gledajući svoju trenutnu frizuru nego što slušala, nisi jedina. S obzirom na to da smo provele mnogo vremena bez posjeta frizerima, prihvatile smo svoje neusklađene nijanse kose i više raštrkanih vrhova. No, stignemo rezervirati termin kod svojeg frizera i isprobati ovaj stil koji će ti kasnije biti lako održavati, a izgledati će zanosno.

Prema riječima jednog vrhunskog frizera  vjerojatno predvodni trend koji je nastao i nastavit će dominirati ovog ljeta je „pernati završetak” (fancy naziv za izrasle slojeve) je, prema frizerima, frizura karantene - i kada se ljudi vrate natrag u salone, traže svoje frizere za održavanje ovakvog izgleda.

5 trikova kako na prirodan način dobiti lijepe svijetle pramenove u smeđoj kosi

Podsjeća nas na Jennifer Aniston oko 2006. godine, ova frizura obuhvaća izrasle slojeve koji se gibaju fluidno i zahtijevaju malo stiliziranja; Selena Gomez i Emma Louise Connolly također su prihvatile pernati stil.

Kako objašnjava Kevin Paul Finnell, direktor F&M frizerskog salona: "Izrasli slojevi kose nešto su s čime su mnogi klijenti živjeli zbog zatvaranja salona. Međutim, važno je imati na umu da je to nekada bio trend koji su proslavili nevjerojatnu Jennifer Anniston". 

Beauty "Masne" frizure koje su toliko šik da ćeš poželjeti i smjeti preskočiti pranje kose

 

Kako kažu frizeri, žene su ljubiteljice ove frizure jer odgovara širokom rasponu ženskih frizura. "Na dugim bobovima dodati će mekoću i teksturu inače tupoj frizuri, a dugoj kosi dodati će oblik, teksturu i dati cjelokupnom izgledu vibraciju plaže."

Ovaj je stil izvrstan jer možeš koristiti prirodnu teksturu kose. Izrasli vrhovi mogu se uhvatiti u koštac s ovim izgledom i stvarno poboljšati stil. Međutim, kako bi osigurala da cjelokupni izgled ne izgleda previše neuredno, dodaj u svoju rutinu njege kose ulje kako ti se vrhovi nebi lomili.

Beauty Pojava sijedih vlasi može se usporiti, stručnjaci kažu da imaju rješenje

 

Ovakvim stiliziranjem kose umjesto kockastog, zdepastog završetka, pokušavamo stvoriti fluidniji kraj koji je prikladan za kretanje, mahanje i osjećaj kao da boraviš na plaži. Puno ju je jednostavnije oblikovati od "tupih" stilova frizura, a pritom postići da izgledaš glamurozno. Kod ovog trenda sve je u tome da pustiš kosu da radi svoje i lagano pada niz leđa.

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Posjeti Miss7.24sata.hr