Razmišljaš o šišanju? Ovo su najbolje bob frizure za svaki tip kose

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Bob frizure i dalje su popularne
  • Ne vole ih samo "obične" djevojke, nego i zvijezde
  • Svakom tipu kose odgovara različita bob frizura

Razmišljaš o promjeni frizure? Što kažeš na bob - frizuru čija popularnost već godina ne jenjava? Mi je jednostavno obožavamo, najviše zbog njezine jednostavnosti. Pristaje svim oblicima lica i tipovima kose, a njezina najveća prednost je ta što ju je veoma lako održavati i oblikovati. 

Ne trebaš uložiti puno vremena da bi ova frizura dobro izgledala. Naime, ona je specifična upravo zbog toga što odlično izgleda u messy stilu, ali i u elegantnom izdanju. Mogu je nositi djevojke koje imaju tanku kosu, ali i gustu. Također dobro izgleda i na ravnoj i na valovitoj kosi. Pristaje i mlađim djevojkama i starijim ženama. I što je najbolje, uz ovu frizuru odlično idu šiške, koje će u ove godine biti glavni beauty trend. 

Kosa Šiške se vraćaju u modu, a poznati frizer otkrio nam kakve točno i kome najbolje pristaju

Sve u svemu, bob je frizura s kojom nikako nećeš pogriješiti ako se odlučiš za nju. U nastavku donosimo kakva frizura najbolje pristaje kojem tipu kose:

Gusta kosa

Ako imaš gustu kosu, najbolji izbor je stepenasti bob. U ovom slučaju vrijedi pravilo - što stepenastije, to bolje! Nemoj se uplašiti ako se tvoj frizer malo previše "zaigra" sa škarama jer će rezultat u tom slučaju biti bolji. Stepenasti bob najbolje izgleda kada je u neurednom stilu ili kada je kosa valovita što možeš prilično jednostavno i brzo postići peglom ili figarom za kosu.

Tanka kosa

Ako, pak, imaš tanku kosu, nemoj misliti kako se trebaš pozdraviti s bob frizurom. Baš suprotno! Bob će dati prividnu gustoću tvojoj kosi. Na tankoj kosi najbolje izgleda bob do iznad ramena strogo i ravno ošišan. Najbolje ga je nositi na ravnoj kosi pa će ti pegla za kosu biti „najbolja prijateljica“. To ne znači da ni jedna druga varijanta ne dolazi u obzir. Nećeš pogriješiti ni ako napraviš valoviti bob.

Ravna kosa

Ako si jedna od sretnica koje po prirodi imaju potpuno ravnu kosu, za tebe je najbolji izbor otvoreni bob. Riječ je o ravno rezanom bobu asimetrične dužine. Ovaj bob istovremeno izgleda i poslovno i elegantno. Veoma ga je jednostavno i lako održavati. Što se tiče dužine, najbolja je ona do ramena.

Beauty trendovi Stigao je još jedan novi trend u bojenju kose!

Valovita kosa

Ok, možda će ti kosa izgledati pomalo ludo ujutro ako se odlučiš na bob frizuru, ali, s druge strane, možeš je ukrotiti za nekoliko minuta. Pomoću nekoliko pomagala i preparata za kosu imat ćeš frizuru koja će se svidjeti svima. Valoviti bob istovremeno izgleda veoma ležerno i elegantno. S ovom frizurom ne možeš pogriješiti ni u jednoj prigodi. Uz ovi frizuru odlično pristaju i ležerne, stepenaste šiške

Posjeti Miss7.24sata.hr