Koji proizvod za ekstremni volumen koriste Kim Kardashian i JLo, otkriva frizer slavnih Chris Appleton

Instagram @chrisappleton1 voluminozna frizura Kim Kardashian
Vidi originalni članak
  • Dodatan volumen uvijek je poželjan, a slavni frizer sad je otkrio i preparat kojim to postići
  • Tajna bujnih frizura Kim Kardashian i Jennifer Lopez krije se u pjeni za volumen brenda Color WOW, a Chris Appleton otkrio je i kako ju točno koristiti
  • Vrijeme je za bujnu uvijenu frizuru prepunu volumena, a evo i četiri koraka kako to postići!

Chris Appleton jedan je od najslavnijih holivudskih frizera s još slavnijim klijenticama te je zaslužan za predivne frizure zvijezda poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Due Lipe. Chris nerijetko daje inspirativne primjere frizura na modelima, ali i trikove kako ih postići i održati. Tako je nedavno sa svojim pratiteljima podijelio tajnu iza voluminozne fen frizure, koja je trenutno jedan od najpopularnijih beauty lookova.

Od društvenih mreža, posebno TikToka i Instagrama, gdje brojne beauty influencerice pokazuju svoje verzije savršenih uvojaka punih volumena, do beauty lookova na modnim pistama te u prvim redovima na modnim revijama, voluminozna frizura s uvijenim pramenovima pravi je hit te je privlačnija no ikad. 

Ova frizura može odlično funkcionirati na različitim tipovima i duljinama kose, a okarakterizirana je okruglim, voluminoznim stilom i formom iz 90-ih, gdje se mnogo slojeva kose preklapa i uvija oko lica za maksimalan volumen. Neki od najprepoznatljivijih lookova iz 90-ih s ovom frizurom svakako su onaj supermodela Cindy Crawford te glumice Pamele Anderson iz vremena kad je glumila u 'Spasilačkoj službi'. Upravo je živahna frizura Pamele Anderson postala inspiracija za beauty lookove kakve Kim Kardashian obožava nositi posljednjih mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Beauty Anđeoski valovi: osim što su najpopularnija frizura jeseni, iziskuju i najmanje truda

Chris Appleton sad je otkrio kako se točno postiže frizura prepuna volumena baš poput Kimine, a zaslugu pripisuje jednom posebnom proizvodu za volumen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Korak 1: "Počnem tako da kosu pripremim s Color Wow Xtra Large Bombshell Volumiser pjenom te ju nanesem na korijen kose dok je mokra. Ova je pjena drugačija jer daje kosi volumen bez da ju isuši i sljepi poput ostalih formula u pjenama za kosu", kaže Chris.

Korak 2: Sušenje kose sušilom za kosu.

Korak 3: Kad je kosa suha, podijeli se na nekoliko dijelova koji se zatim pojedinačno stavljaju oko viklera. "Oni su stara škola i tako je lako s njima raditi. Ne trudite se koristiti ih od početka dok je kosa mokra, to je gubljenje vremena", objašnjava Chris.

Korak 4: "Izdvadite viklere, pročešljajte kosu i vidjet ćete eksploziju velike i seksi kose baš poput frizure JLo na Superbowlu."

Xtra Large Bombshell Volumizer brenda Color WOW posebna je pjena, odnosno preparat za učvršćivanje koji će frizuri pružiti željeni oblik i volumen. Nakon korištenja Xtra Large Bombshell Volumizera, kosa će izgledati lepršavije i gušće, a pjena pruža i učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kose sušilom za kosu.

Color WOW Xtra Large Bombshell Volumizer pjena za teksturu može se naručiti na Notinu, po cijeni od 266, 60 kuna, dok je na stranici cultbeauty.com dostupan po cijeni od 25,90 eura, odnosno 195,04 kune.

Beauty Evo novog osvježenja lob frizure za jesen, odlikuje ju posebna lepršavost
 

Posjeti Miss7.24sata.hr