Probala sam Huda Beauty tekući ruž i OVO mislim o njemu

miss7
Ako voliš make up, sigurna sam da znaš tko je Huda Beauty - a još sigurnija da znaš nabrojati sve make up proizvode koje je dosad izdala. Ja sam se uhvatila jednog i bacila se na testiranje
Vidi originalni članak

Huda Beauty nedavno je krenula osvajati beauty tržište i već možemo reći da su svi njeni proizvodi bestseleri. Među njima su neupitno i tekući ruževi "Liquid Matte". Kupila sam nijansu "Heartbreaker" i stavila je na testiranje - dnevni izlazak, posao, večernji izlazak. Što zapravo Huda Kattan garantira za ovaj proizvod? Kaže kako je riječ o iznimno laganoj, no vrlo pigmentiranoj formuli, koja se nanosi kao sjajilo i u 30 sekundi postaje mat te poprima predivan efekt što asocira na brušenu kožu. No to ne misli i teksturom, za koju tvrdi da je postojana, bez grudica, ne suši se i ne skuplja usnice, a navodno se ne skida čak ni dok se ljubimo. 

BEAUTY SCHOOL Uštedi: Što sve možeš s tekućim ružem za usne?

Ono što me doslovno oduševilo na prvo nanošenje je predivna, maziva tekstura koja je pritom toliko pigmentirana da se skoro cijele usnice mogu namazati u jednom potezu. Aplikator je tipičan "doe foot", dakle prosječan sitniji aplikator u sjajilima za usne kojim je vrlo jednostavno nanositi proizvod. "Heartbreaker" je idealna crvena nijansa s ružičastim podtonom koja me podsjeća na nešto bogatiju i hladniju verziju ruža "Ruby Woo". Ruž je izgledao na usnama senzacionalno, nisam osjećala baš nikakvo sušenje usana i pritom su izgledale totalno prekrasno.

BEAUTY SCHOOL Kako odabrati idealan ruž za date ili poslovni sastanak?

Usne sam, prije nanošenja ruža, ocrtala olovkom za usne kako bih ruž lakše nanijela - što je bitno naglasiti jer me ono što se dogodilo nakon nekoliko sati me, prije svega, iznenadilo. Rekla bih da su mi se nakon 3-4 sata usne naprosto počele topiti na rubovima. Doslovno, sredina je bila perfektna, a rubovi su se zamaglili. To mi se NIKAD nije dogodilo s tekućim ružem, i moram priznati da me totalno zbunilo. Ista situacija dogodila se tijekom nošenja na posao i na večernji izlazak. Ruž je zbilja otporan na poljupce, ne skida ga ni, ali masna hrana da - što je u stvari tipično za svaki tekući ruž. 

Cijena tekućeg ruža je 146 kuna, a možeš ga nabaviti na Cultbeauty.com. Bih li ga kupila opet? Da! Toliko sam zaljubljena u teksturu, boje i osjećaj koji ostavlja na usnama, da bi se rado borila s "curenjem". Doduše, probat ću ga i s drugim olovkama i obrubljivanjem s korektorom. 

Ocjena: 4/5

MAKE UP 3 skupa ruža vrijedna svake lipe

Posjeti Miss7.24sata.hr