Poklon za njega: 10 najboljih zimskih parfema i toaletnih voda za muškarce

Promo
Vidi originalni članak
  • Zimski parfemi i toaletne vode za muškarce posebna su mješavina drvenastih i toplih nota koje se spajaju u intenzivne mirise
  • Snažni i dugotrajni, ovi mirisi trajat će cijeli dan, a savršeni su za svakodnevne, ali i posebne prilike
  • Danas donosimo popis deset zimskih muških parfema i toaletnih voda, od kojih su neki već pravi kultni mirisi

Parfem ili toaletna voda atraktivnog i svestranog mirisa must have je dio kolekcije mirisa svakog muškarca. I iako se neki parfemi mogu nositi tijekom cijele godine, većina ljudi voli mijenjati mirise s obzirom na godišnje doba. Tako ni zima ne prolazi bez zimskih parfema koji su kao završan dodir na svaku odjevnu kombinaciju. Biranje savršenog zimskog parfema nije lagano, s obzirom na široku ponudu na tržištu, ali i osobne preferencije. 

Od bogatih i drvenastih to svježih i citrusnih mirisa, u nastavku donosimo deset najboljih zimskih parfema i toaletnih voda za muškarce. 

1. Tom Ford Oud Wood Intense Eau de Parfum

Ovaj raskošan i luksuzan miris potaknut je mješavinom korijena ljekovite anđelike, čempresa, đumbira i životinjskog sastojka kastoreuma. Svjež i pomalo oštro začinjen miris savršen je za one kojim traže elegantan miris za svaki dan. Spretna veličina bočice od 50 ml čini ovaj parfem i savršenim za putovanja!

2. Chanel Bleu de Chanel Eau de Parfum

Bleu de Chanel Eau de Parfum najintenzivniji je miris iz Chanelove kolekcije, ali je ujedno svjež i topao. Karakteriziraju ga jake i pune note sandalovine i cedra, koje stvaraju intenzivan i profinjen drvenasti miris. Ovaj parfem obogaćen je notama limuna i grejpa, kao i bergamota i mente.

3. Paco Rabanne 1 Million

Ovaj intrigantan miris dolazi u luksuznoj zlatnoj bočici, a kombinacija je svježih i senzualnih nota mirisne kože, grejpa, mente, crvene naranče, ruže, cimeta i začine. Ekstravagantan i moćan miris u kojem se miješaju svježe i snažne mirisne note.

4. Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum

Elegantan i profinjen, Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum slavi povezanost muškarca i prirode. S notama grejpa, pačulija, koji mu posebno daje nov i snažan miris i jantara, miris je inspiriran mješavinom toplog drva i svježe vode. Raskošna jantarna nijansa ovog parfema jasno je vidljiva u jednostavnoj, transparentnoj bočici.

5. Replica Jazz Club Eau de Toilette 

Replica mirisi brenda Maison Margiela posebno su popularni u posljednje vrijeme pa tako i Replica Jazz Club Eau de Toilette. Primamljive note mošusa i duhana kombinirane su sa slatkoćom vanilije i tonka graha. Suptilan muški miris savršen je za hladne mjesece, a njegov snažan miris trajat će cijeli dan. 

6. Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Parfum

Parfem brenda Viktor & Rolf, Spicebomb, odličan je izbor za obožavatelje upečatljivih i pikantnih orijentalnih mirisa. Kombinacija čilija, šafrana i kože s grejpom, bergamotom i elemijem spaja se u jedinstvenom toplo-hladnom mirisu. Ovaj je parfem svojim snažnim mirisom i dugotrajnošću savršen za večernje izlaske i posebne prigode.

7. Tom Ford Ombré Leather Eau de Parfum

Tom Ford Ombré Leather zrači kombinacijom mirisa kože, kardamoma i pačulija koji je istodobno intenzivan i senzualan. Jedinstvena kombinacija začine otkriva miris pogodan za muškarce i žene. Sadrži note jasmin sambaca, crne kože, bijele mahovine, kardamoma, pačulija i jantara.

8. Valentino Uomo Eau de Parfum

Valentino Uomo miris za muškarce karakterizira intenzivna talijanska elegancija. U ovom snažnom parfemu spaja se vibrantna mirta, s bergamotom, intenzitetom kave i raskoši kožnog miris za taman i baršunasti miris. 

9. Comme Des Garçons Wonderoud

Obogaćen raskošnim i aromatičnim 'oudom', Comme Des Garçons Wonderoud bogat je miris koji je istodobno drvenast i egzotičan. Sadrži note pačulija, cedrovine, sandalovine, vetivera i guaiac drva. Raskošan i snažan miris ovog parfema iznimno je dugotrajan i savršeno se nadopunjava s elegantnom staklenom bočicom u kojoj dolazi.

10. Le Labo Santal 33 Eau de Parfum

Još jedan iznimno popularan parfem, posebno na društvenim mrežama, kultni je klasik brenda Le Labo i senzualan je uniseks miris koji sadrži note kardamoma, irisa i ljubičice u mješavini sa sandalovinom, papirusom i cedrom za jedinstven začinjen i drvenast miris. Ovaj opojan miris vrlo je intenzivan te ostavlja snažan dojam. 

Beauty Miris 'Missing Person' za kojim luduju zvijezde rasprodao se u samo 5 sati, no sad je ponovno u prodaji

Posjeti Miss7.24sata.hr