Pogled baš poput Marilyn Monroe: TikTok je otkrio make up tehniku slavne glumice za puniji izgled trepavica

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • TikTok svakodnevno otkriva nove tehnike i trikove u make upu, a ponekad i neke iz prošlosti ponovno postaju popularne
  • Tako je sad make up trik osobnog vizažista Marilyn Monroe postao viralan, a beauty influenceri i make up artisti su oduševljeni rezultatima
  • U samo nekoliko poteza ovom tehnikom dolazi se do prepoznatljivog makeup looka slavne Marilyn!

Slavna glumica Marilyn Monroe, koja je preminula 1962. i dalje živi kroz svoj modni i beauty izričaj. Nakon što je na ovogodišnjoj Met Gali Kim Kardashian nosila njenu legendarnu haljinu, sad je u središte pozornosti stigao make up trik koji je koristio osobni vizažist slavne zvijezde, Allan Snyder, kojeg nazivaju čovjekom ispred svog vremena kad je u pitanju make up.

Snyder je koristio višenamjenske proizvode poput vazelina kao highlightera, ali je i stvorio look Marilyn Monroe koji i dalje živi 60 godina nakon njene smrti.

Na TikToku su dosad dobro čuvane beauty tajne Marilyn Monroe i njenog osobnog vizažista postale viralne, a brojni beauty influenceri i make up artisti oduševljeni su ovim make up tehnikama.

Beauty 10 ruževa za jesen čija cijena je jednako fenomenalna kao i nijansa: od 40 do 70 kuna

Crvene sjajne usne, visoko zaobljene obrve i sanjiv pogled savršeno su naglašavali sve Marilynine prirodne ljepote, a Allan Snyder vješto ih je znao naglasiti. Njegov trik s eyelinerom sad je postao hit generacijama poslije.

@scortezzbeauty Want to try Marilyn Monroe’s eyeliner technique? #promua #makeup #mua #makeuphacks ♬ original sound - Scortezz Beauty

Senzualne oči Allan je kod Marilyn postigao uz pomoć efekta dvostrukog poteza eyelinerom kako bi oči izgledale veće. Brojni make up artisti na TikToku isprobali su ovu tehniku i bili oduševljeni dramatičnim i zavodljivim rezultatima.

@makeupbyalissiac Marilyn Monroe’s double winged liner is iconic. Might have to start doing a lower lash wing more often #BeautyHacks #BeautyReview #makeuptutorial #marilynmonroe ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

Za nježniju liniju na donjim trepavicama preporučuje se koristiti sjenilo, bolje nego tekući eyeliner kako bi se stvorila prirodna sjena.

Ovom tehnikom postiže se poseban izgled na očima, koje se čine većima zahvaljujući iluziji koju daju linije iscrtane olovkom, a sjenilo na donjim trepavicama čini ih da izgledaju punije.

@tillswils

forever the most beautiful woman to have ever grace the earth that is Marilyn ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

Beauty Ovaj oblik eyelinera mogu nositi baš svi jer savršeno naglašava oči

 

Posjeti Miss7.24sata.hr