Beauty
Ruževi

10 ruževa za jesen čija cijena je jednako fenomenalna kao i nijansa: od 40 do 70 kuna

  • S promjenom sezone, mijenja se i naš makeup. Neke će boje ostati u ljetu, a neke zavladati jeseni
  • Naravno, u hladnijem dobu nosit ćemo zagasitije i tamnije boje, a nude nijanse i dalje igraju
  • Odabrali smo 10 ruževa koji se osim krasnom bojom ističu kvalitetom i vrlo prihvatljivom cijenom

I prije nego što mislimo (i nezamislivo iz ove perspektive), uljuljkat ćemo se u tople džempere, udobne jakne i čizme jer jesen je već iza ugla. S novim godišnjim dobom promijenit će se, kao i svaki put, i naše beauty navike. Florescentne će boje nestati s naših noktiju, a žarke ružičaste i narančaste nijanse na usnama će zamijeniti neki drugi ruževi. Čak i ako misliš da ti ne treba više nijedan novi ruž, možda te ipak zasvrbe prsti na naše jesenske prijedloge.

Kad govorimo o bojama koje će se nositi, govorimo o tamnim smeđima, zagasitim narančastima, kao vino crvenima... Naravno, neke neutralne nijanse i dalje će se nositi, ali uglavnom govorimo o tamnijim paletama. Za inspiraciju izabrali smo nekoliko popularnih jesenskih nijansi ruževa, raznih kozmetičkih brendova. Kvaliteta, trajnost, privlačan izgled, ali i prihvatljiva cijena bili su kriteriji pri odabiru ovih naših 10 aduta...

1. Ruž NYX Professional Makeup Matte, nijansa Goal Digger; (jeftinije.hr, 74,90 kn)

 

 

Ruževi za jesen | Autor: Pr Pr

Premda na slici izgleda kao tamna smeđa boja zapravo je riječ o vrlo dubokoj nijansi ljubičaste. Mat ruž je vrlo kremozan, ne suh kao što to mat ruževi znaju biti tako da usne dugo izgledaju lijepo. Lagano se nanosi, s mat finišem. Traje satima i ne razmazuje se.

2. Ruž L'Oréal Paris Colour Riche, nijansa Cinnamon Toast; (amazon.com, 50,80 kn)

L'oreal Cinnamon Toast ruž | Autor: Pr Pr

 

Već i ovo zlatno pakiranje čini ruž izuzetnim, a neće razočarati ni njegove performanse. Ne samo da ova smećkasto-crvena nijansa točno pogađa jesenski ugođaj nego je njezina formula obogaćena vitaminom E, omegom 3 i arganovim uljem kako bi se osigurala dugotrajna hidratacija. Nevjerojatno je gladak i nježan.

3. Ruž Revlon Super Lustrous Matte u nijansi Hot Chocolate; (revlon.com, 68,90 kn)

Revlon Hot chocolate ruž | Autor:

Kako je privlačna samo šalica vruće čokolade za hladnih dana... Sličnu, toplu energiju, na drukčiji će način, tvojim usnicama donijeti Revlonov Hot Chocolate ruž. Izvrsna smeđa nijansa, a ruž je pun hidratizirajućih sastojaka poput agave, moringa ulja i cupuacu maslaca. Njegovoj teksturi pjevaju hvalospjeve. 

4. Ruž Maybelline Color Sensational u nijansi Almond Rose; (amazon.com, 40,65 kn)

Ruž Maybelline Color Sensational, Almond Rose | Autor: Pr Pr

Neke će možda odbiti ružičasta boja kao neprimjerena za jesen, ali Maybellineova nijansa Almond Rose baš je fantastično izbalansirana. Slatka, ali ne preslatka jer u sebi sadrži smeđe tonove badema. A Maybelline obećaje da će ti na usnama trajati 24 hours. Hm, zamisli da ruž ne moraš nanositi 24 sata... U kojoj je to prilici?

5. Ruž L'Oréal Paris Colour Riche, u nijansi Watermelon Plump; (mall.hr, 73,75 kn)

L'Oreal Colour Riche Watermelon Plump ruž | Autor: Pr Pr L'Oreal je ovom slatkom ljetnom voću dao jesenski makeover. Živahna, sjajna i tako elegantna ova razmjerno svijetla boja je statement sama po sebi. Žene koje su ga koristile tvrde da stvarno stvara efekt punjenja kako mi u ime sugerira. Zavodljive usnice i osmijeh kakav je teško zaboraviti!

6. Ruž Revlon Super Lustrous Lipstick u nijansi Abstract Orange; (revlon.com, 68,90 kn)

Ruž Revlon Super Lustrous Lipstick, Abstract Orange | Autor: Pr Pr Ova boja kao da je izvjesila transparent "jesen!". Narančastu nije lako nositi, ali ova ublažena nijansa može dobro izgledati na mnogim tonovima kože. A ostatak makeupa može biti diskretniji. Formula je obogaćena vitaminom E i uljem avokada za dugotrajnu hidrataciju.

7. Ruž Maybelline Color Sensational, u nijansi Smoky Taupe (notino.hr, 39,65 kn)

 | Autor: Pr Pr

Ako ne voliš jarke boje, razmisli o ovom Maybellineovom ružu delikatne nijanse. Dovoljno suptilan, a upotpunit će ipak tvoj makeup ne ističići se previše. Osim toga, dugotrajan je i formuliran s hidratantnim shea maslacem za glatku finiš. Fantastično niske cijene.

8. Ruž wet n wild Mega Last High-Shine u nijansi Fire-Fighting; (notino.hr, 36,19 kn)

wet n wild Mega Last High-Shine Fire-Fighting | Autor: Pr Pr Odvažna nijansa čija je formula obogaćena murumuru maslacem, mango maslacem i uljem od suncokretovih sjemenki tako da usne čini hidratiziranima, a boju na njima istovremeno postojanom. Ugodan za nošenje, a boja ipak nije prežestoka već taman. 

9. Ruž Revlon Super Lustrous Lipstick, u nijansi Berry Pearl, Iced Amethyst; (e.bay, 72,60 kn)

Revlon Super Lustrous Lipstick in Berry Pearl, Iced Amethyst | Autor: Pr Pr

Dodaj malo sjaja svom jesenskom makeupu s ovim ružem iskričave boje šumskog voća koji potpisuje Revlon. Ulje avokada i vitamina E osiguravaju da su usne dobro nahranjene i izgledaju pune u ovoj boji. Što više slojeva naneseš boja će biti intenzivnija. 

10. Ruž L'Oréal Paris Colour Riche u nijansi Blake's Red; (amazon.com, 58,50 kn)

L'Oréal Paris Colour Riche Lipstick Blake's Red | Autor: Pr Pr

Svaka žena u hladnijim mjesecima treba jedan ruž vinski crvene boje, kako na noktima, tako i na usnama. Ovaj Revlonov ruž koji je dobio ime po glumici Blake Lively nudi izvsnu duboku crvenu boju. Vrlo je kremast, lako se nanosi i dugo traje. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0