Ovo je trenutačno najpopularniji tip šiški

Pinterest/AlbionFit
Kiša, snijeg i vlaga u kosi zvuče kao prava zimska noćna mora za našu frizuru. Ali, ako baš nikako ne možeš bez šiški po zimi, ovo je trend koji ne prolazi, a i stoji većini žena
Vidi originalni članak

Curtain ili zavjesa šiške već neko vrijeme ne silaze  trona najpopularnijeg načina šišanja šiški. Možda ti je prva asocijacija prekasna Bridget Bardot ili su ti uzori it cure današnjice poput Alexe Chung i Suki Waterhouse, no jedno je sigurno - ovo su šiške koje dobro stoje na gotovo svakom obliku lica!

Također, zavjesa tip šiški je trenutno jako popularan na društvenim mrežama i najtraženiji je pojam u svijetu frizura na Pinterestu. Koja je fora s ovim šiškama? Lakše se održavaju od tipičnih ravnih šiški. Poanta je da uvijek izgledaju malo nestašno, nesavršeno pa nema svakodnevnog istezanja četkom i sl. i daju neki francuski vibe.

Uz to, bolje izgledaju "dan poslije" nego odmah nakon feniranja, a i postoji niz proizvoda uz koje ovakve šiške mogu zablistati. Iako je prošlo ljeto, zavjesa šiške se mogu stilizirati uz pomoću sprejeva koji daju teksturu ljetne kose. 

KOSA Kopiraj trik - šiške za jednu večer!

Još jedna dobra stvar kod ovog tipa šišaka je da se manje maste i prljaju jer je većina kose na tjemenu i sa strane, a ne direktno na čelu. Dobro stoje i ženama s izrazito visokim čelom, ali i onima koje baš i nemaju čelo...

FRIZERSKA PRAVILA Kakve šiške najbolje odgovaraju tvom obliku lica

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr