Ovo je najbolji ružičasti ruž koji sam ikad probala

privatna arhiva Kristijana Musića
Apsolutni sam zagovornik toga da dobar make up nije nužno skup ili dizajnerski, a u ovaj posebno nisam imala povjerenja iz nekog razloga. Na kraju sam se dobro prevarila
Vidi originalni članak

Yves Saint Laurentov Rouge Pur Couture ruž za usne je svakako jedan od onih legendarnih, no u mojim očima je u startu imao jednu manu - ima satenski finiš. No krenimo redom. Radi se o ružu koji garantira pigmentiranost i hidrataciju, a dolazi u dvije varijante, mat i satenskoj, od kojih je satenska svakako duže na tržištu, a i poznatija. Ruž dolazi u prekrasnom zlatnom pakiranju i djeluje vrlo luksuzno, a na njega sam naletjela sasvim slučajno, dobivši ga kao poklon. 

Bio je to ruž u nijansi "19 Fuchsia" što je ujedno bio i drugi problem jer ova je ružičasta prava fuksija, s jakim plavim podtonom i bila sam uvjerena da ću s njom izgledati kao klaun. Osim što satenski finiš ima specifičan sjaj koji ne preferiram, bila sam sigurna da će mi se zbog toga ruž i topiti i curiti preko pola lica, no bez obzira na sve to jednu večer sam ga isprobala - i to je bilo to, ljubav!

MAKE UP 5 ruževa koji će dominirati 2018.

Ruž ima prekrasnu, kremastu teksturu i fantastično je pigmentiran. Već u jednom namazu daje punu boju, a na usnama ostvlja osjećaj balzama. Poprilično je dugotrajan za jedan satenski ruž i pritom se ne topi na rubovima, a boja mi, na kraju se pokazalo, odlično stoji. Štoviše, mislim da bi ova nijansa dobro stajal većini žena, jer ima specifičan hladniji ton i vrlo je bogata. Iako je imao sve minuse na početku, na kraju mi je razbio sve predrasude.

Ruž košta 285 kn i može se kupiti u Douglasu, a svakako bi ga kupila opet, kao i u još nekoliko nijansi, s obzirom na to da je zaista prekrasan proizvod. 

Ocjena: 5/5

BEAUTY SCHOOL Ovo je najgori ružičasti ruž koji sam probala u životu!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr