Ovih 5 boja lakova za nokte bit će u trendu ovog ljeta, neke su stvarno prekrasne

Shutterstock Ove boje laka za nokte bit će trend u ljeto 2021.
Vidi originalni članak
  • Nježan, glasan, upadljiv ili više voliš bezvremenost?
  • Ovog ljeta radije nosimo pet različitih boja lakova
  • Ovih 5 boja „ljetnih“ lakova za nokte idu uz svaki outlook 

Zbog pandemije se fokus ljepote jako preusmjerio na oči i nokte. Zbog maske za usta i nos, šminkanje usana trenutačno nažalost nije nužno u planu. Ali, postaje sve kreativnije na području sjenila i dizajna noktiju. Ako ti još uvijek nedostaje inspiracije za navedeno, u ponudi imamo nekoliko lijepih boja: trendovske boje lakova za ljeto 2021! Svakako postoji ponešto za svakoga.

1. Ružičasti tonovi

Nježni ružičasti tonovi su lijepi, ali ne previše kričavi. Ne kradu show izgledu, nego ga nadopunjuju i izvrsno usklađuju sa svakim modnim trendom. Općenito, pastelni tonovi velika su tema ovog ljeta pa ne čudi što se nježne boje također pridružuju trendovima lakova.

Ok, volimo povrće, ali ovaj trend manikure za ljeto nam je ipak malo upitan

2. Pistacija

Zeleno, zeleno i opet zeleno! Ova boja će nas ovog ljeta pratiti u nekoliko aspekata. Zbog toga su boje lakova za nokte pistacija, žada i kadulje osobito popularne. Svjetlosne nijanse svježe su i izgledaju sjajno, posebice s jednobojnim izgledom. Dakle, ako ovog ljeta želiš dati sjajnu izjavu u boji, odaberi lijepu nijansu zelene.

3. Barbie ružičasta

Wow! Nijedna boja nije u trendu ove sezone kao jarka Barbie ružičasta. Upadljiva boja već je uočena na nekim sezonskim modnim pistama i začas se katapultirala u naša srca, jer nokti s vremena na vrijeme smiju biti malo „glasniji“. Lijepa Barbie ružičasta, koja privlači pažnju, savršena je. Izvrsno se slaže i sa sportskim izgledom traperica i sa slatkom cvjetnom haljinom.

Missice su odabrale svoje beauty favorite - pogledaj koji su kozmetički proizvodi proglašeni najboljima

4. Crna

Crni nokti su sve samo ne punk ili tmurni. Oni su cool, moderni i elegantni. Stoga je crni lak i ovog ljeta izvrstan izbor. Tamni ton izgleda osobito šik sa zlatnim prstenovima. Izgleda sjajno i može se prekrasno kombinirati sa svim izgledima.

5. Bijela

Sjajna bijela boja dobro se kombinira s raznim ljetnim izgledima. Iznad svega, čini da se ton kože čini tamnijim i naglašava ljetnu preplanulost. Svijetli ton također fantastično izgleda na nožnim prstima. Uz ružičaste ili zelene ljetne haljine bijeli nokti pružaju lijep kontrast.

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Posjeti Miss7.24sata.hr