Ove tri boje lakova za nokte čine ruke mlađima

Instagram @haileybieber
Lakovi za nokte mogu odlično poslužiti u vizualnom skrivanju znakova starenja na rukama i odvratiti pozornost s njih
Vidi originalni članak

Kada kažemo starenje kože, prva pomisao je na kožu lica, zar ne? No, istina je da prvi pokazatelji starenja kože nisu samo na licu, već i na rukama. Ako na to do sada nisi previše obraćala pažnju, sigurne smo kako će ti ubuduće (svjesno ili nesvjesno!) pogled padati i na nečije ruke. 

Osim što različite kreme pomažu u prikrivanju starenja kože na rukama, veliku ulogu imaju i lakovi za nokte. Ako ih pravilno odabereš, mogu imati anti-age svrhu. Tajna se krije u određenim bojama. 

Beauty S ova 3 make up trika bit ćeš najprivlačnija muškarcima, dokazano!

Pogađaš o kojima je riječ?

Tri su boje koje imaju anti-age efekt na rukama, a to su crvena, narančasta i ružičasta

Crvena boja

No, s crvenim lakovima trebaš biti oprezna. Izbjegavaj one s plavim podtonom jer će naglasiti vene i "staračke" mrljice na rukama. Biraj one lakove na bazi narančaste jer ćeš tako skrenuti pozornost sa svih nesavršenosti na rukama, a fokus prebaciti na manikuru.

Narančasta boja

Isto vrijedi i za sve nijanse narančaste boje. S njom nikako ne možeš pogriješiti jer se savršeno uklapa uz svaki ten. Sama po sebi je veoma privlačna pa će tako i tvoje ruke izgledati privlačnije.

BEAUTY Kako odabrati svoju idealnu nijansu crvene za kosu?

Ružičasta boja

Ružičasta je također mladenačka boja. Biraj tople nijanse ove boje jer ćeš postići neželjeni efekt s hladnim nijansama ove boje. 

Ako želiš izbjeći kontra-efekt, zaboravi na svijetloplave, sive i žute boje, kao i lakove u boji koži, ali i jako tamne boje poput tamnocrvene, tamnoplave ili tamnoljubičaste. 

Posjeti Miss7.24sata.hr