Ove će frizure biti najveći hit ovog proljeća, tvrde profesionalci. Koju ćeš ti nositi?

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Kosa koju je lako održavati bez čestih posjeta frizerskim salonima trenutno je u skladu s našim prioritetima
  • Slojevitost kose sjajan je način da imaš lakši osjećaj dok bez napora stvaraš volumen, teksturu, pokret i oblik svojoj kosi, a vraćaju se zanosne kovrče i retro frizure
  • Ako te zanima novi izgled, ali želiš da promjena bude suptilna i neupadljiva otkrivamo ti kako izgledaju hit frizure za proljeće koje nam stiže

Ako je nas 2020. ičemu naučila, to je da svi volimo frizere i stiliziranje kose. Posjet frizeru može transformirati naš izgled, ali i, što je još važnije, naše raspoloženje. Istini za volju, propustili smo mogućnost zasjati u ovom obliku 2020-te. Kada smo konačno pušteni natrag u salone, mnogi od nas odlučili su se za "sigurnosni rez" koji ne zahtijeva teško održavanje, a bob je postao najtraženiji rez godine. 
Što očekivati ​​ovog proljeća? Da bismo ti pomogli saznati, donosimo neke od najvećih trendova u kosi koje profesionalci predviđaju za ovu godinu. Bez obzira razmišljaš li o šiškama ili nježnim kovrčama pogledaj što je u trendu - tko zna, možda ćeš najbolju frizuru ikada imati baš ovo proljeće! 

Slojevita kosa prirodnog izgleda

Najglamuroznija verzija za modernu kosu 2021. godine? Slojevita, s vrlo preciznim središnjim razdjeljkom ili bočnim razdjeljkom: gdje god ga odlučiš nositi, razdjeljak je novi must have da bi tvoja kosa bila pod kontrolom. 
Nastaviti će se trendovi s lakim održavanjem, a u prvom će planu biti kraći krojevi i prirodne boje. Budući trendovi su odvažni, osnažujući i oslobađajući.

Koliko je zdrava tvoja kosa? S ovim brzim testom ćeš to lako otkriti

Ovaj stil uključuje super seksi čupave frizure, s puno labavih slojeva koji prirodno padaju. Bilo da se radi o glavi punoj prirodne kovrčave kose ili puštanju sijedih da sjaje, ovdje se radi o prihvaćanju onoga što si prirodno dobila (konačno) i poboljšanju tvog individualnog izgleda pravim stilom. Dugi slojevi vratili su se u obliku čupavih valova.

BEAUTY SAVJETI Isprobaj ove savjete koji će pomoći da ti kosa što dulje ostane čista

Zavjesa šiške

Žene će 2021. tražiti odvažne frizure, umorne od istih starih koje nose godinama. Jedan od novih lookova za koji se odlučuju su mekane i koketne šiške zavjese, koje se mogu napraviti s različitim dužinama kose. Ovo je možda naš omiljeni trend koji dobiva na važnosti, šiške izgledaju i super stilski i pomalo retro. Šezdesete su bile vrijeme revolucije i ponovnog pronalaska, a tako će biti i 2021. Ovog puta očekuju te zabavniji stilovi, a zavjesa šiške izvrsna su opcija ako nisi spremna za klasične ravne šiške jer ne zahtijevaju odlazak u salon svaka dva tjedna kako bi šiške i dalje izgledale besprijekorno. Zavjesa šiške možeš lako fenirati kod kuće kako bi postigla veći volumen.

Bob

Bob odnosi mjesto na vrhu našeg popisa - možda je izumljen 1920-ih, ali stil je uvijek ostao jedan od najtraženijih ženskih frizura, razvijajući se kako godine prolaze. S godinama smo dobili razne preokrete na kroju: od lagano razbarušenog i uzburkanog izgleda, kratkog straga, ali dugog sprijeda do bobova sa središnjim razdjeljkom.

Beauty Želiš što prije dugačku lijepu kosu? S pomoću ova 4 savjeta će tvoja kosa brže rasti

Uokvirivanje lica 

Iako ovo izgleda kao frizura od milijun dolara, zapravo se radi o šišanju u dva vrlo jednostavna sloja. Ako volite svoju dugu kosu i ne želite joj oduzeti nekoliko centimetara ili dodati klasične šiške, stilist i vlasnik salona sa sjedištem u Chicagu Alex Brown savjetuje da ovim stilom uokvirite lice. Suptilno uokvirivanje lica sjajan je način da oživite svoju dugu kosu i dodate joj oblik. Savijeni krajevi kose prema unutrašnjosti lica koje i sami lako možete oblikovati peglom dati će vam dinamiku i živahnost kose za kojom svi žudimo. 

U novoj epizodi showa "miss7live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirala je Antonija Blaće

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Posjeti Miss7.24sata.hr