Novi trend u bojenju kose možda te inspirira da napraviš ovakve pramenove

Instagram@tiastankeyhair
Vidi originalni članak
  • Pramenovi su idealan način da promijeniš boju kose, a ne mučiš se s njezinim održavanjem
  • Ovo proljeće u usponu je novi trend: obrnuti ili skriveni pramenovi
  • Bez brige, vidjet će se, a ostaje doza iznenađenja koja je vrlo šarmantna

Mnoge od nas znaju onaj osjećaj: promijenile bi boju kose, no ne bi se obavezale na nešto što je teško održavati (čitaj: ići frizeru svakih pet, šest tjedana). Prepoznaješ se u opisu? Jedna od najjednostavnijih opcija je tada napraviti pramenove koje je jednostavno održavati jer ne zahtjevaju često bojenje. Ovo proljeće ponovno su u modi, mada je ono što viđamo kao novi trend po Instagram profilima pomalo drukčije od uobičajenih pramenova.

Riječ je o "obrnutim pramenovima", a u koristi se još i izraz "peekaboo" pramenovi. Mogli bismo to prevesti kao skriveni pramenovi ili pramenovi iznenađenja. Peekaboo je nešto kao naša igra "ku-kuc" - ono kad mala djeca prekriju rukama oči pa misle da su te jako iznenadila kad otkriju oči i "pojave se". U praksi, to su pramenovi koji su skriveni ispod gornjeg sloja kose. Ne vide se na prvu i doista imaju efekt iznenađenja kad proviruju iz kose. Bez brige, dovoljno će se vidjeti jer koja nije statična, već lepršava i u pokretu.

Bakrene boje

Vrlo zanimljiv efekt. Pramenovi mogu biti bilo koje boje, od klasičnih plavih na smeđoj kosi, ali može se otići i dalje. Do ružičastih, plavih (doslovno) ili ovog proljeća dosta popularnih ljubičastih. Ove su se godine u trend vratile dugine boje, a za najhrabrije tu je i hologramska kosa.  Iako, ako ti se sviđa, i ovdje možeš staviti pramenove neobičnih boja, ovaj trend nije ni približno tako napadan. Baš smo pronašli lijepe ideje za obrnute pramenove...

Čokolada i jagode

Kad plavi pramenovi nisu dosta...

SAVJETI Ne mora biti običan rep: 5 frizura koje sjajno izgledaju na neopranoj kosi

Topli tonovi

Plavo s plavim

Ljubičasta je in ovog proljeća

Kosa Za plavuše i tamnokose: 5 boja za kosu koje skidaju i po 10 godina

U duginim bojama

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.



Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr